WINNEN! prachtige gouden aanzoeksring

Winactie-win-verlovingsring-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Een moment om nooit meer te vergeten. HET AANZOEK! Een aanzoek voelt pas echt compleet met een aanzoeksring of verlovingsring om je vinger. Zie je het al voor je? Jij loopt straks te stralen met een prachtige gouden ring om je vinger. Want jouw droom is in vervulling gegaan! Hij heeft je gevraagd! 

Een verlovingsring is een heel bijzonder sieraad dat veel vrouwen (en steeds meer mannen) met trots dragen.  

WINACTIE!

Doe mee en win bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen die prachtige gouden aanzoeksring van Blush!

Ga jij jouw vriend(in) op een bijzonder en leuke manier ten huwelijk vragen? Maak er een filmpje van en maak kans op een prachtige gouden aanzoeksring van Blush!


Wil jij kans maken op deze prachtige ring? Dit is wat je moet doen:
Stuur het filmpje van jullie aanzoek voor 16 juli 2019 op naar coevorden@woltersjuweliers.nl is het filmpje erg groot geworden? Stuur het dan via wetransfer naar ons.

Wij kiezen het origineelste filmpje uit en de winnaar ontvangt onderstaande prachtige gouden aanzoeksring van Blush!

Toestemming gebruik filmmateriaal:

De inzender verklaart eigenaar te zijn van de film. Wolters Juweliers is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer de inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde film. De inzender geeft Wolters Juweliers d.m.v. inzenden toestemming om het ingezonden filmpje te plaatsen op onze social media kanalen, facebook en Instagram en op onze websites: woltersjuweliers.nl en trouwringenactie.nl. Wanneer je meedoet met deze actie en een filmpje instuurt ga je hiermee akkoord.


aanzoeksring-winnen-van-goud-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Inspiratie nodig?

Om je een beetje op weg te helpen kun je alvast via deze link inspiratie opdoen om je vriend(in) op een originele manier ten huwelijk te vragen en kans te maken op die prachtige gouden ring die je kunt winnen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Trouwringenactie

Wist je dat wij ook een speciale actie hebben met onze trouwringen? Wanneer je bij ons een trouwring uitzoekt uit onze huiscollectie ontvang je de tweede ring helemaal GRATIS!

Ga naar onze speciale trouwringenwebsite om alvast inspiratie voor jullie trouwringen op te doen, of kom gezellig langs in onze winkel in Coevorden of Emmen. Wij geven jullie graag advies over de vele mogelijkheden van trouwringen!