Boccia-titanium-horloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Boccia titanium horloges vind je bij Wolters Juweliers Coevorden

Boccia Titanium is hét merk op het gebied van titanium horloges voor zowel dames als herenhorloges. Daarnaast staat het merk bekend om de strakke designs, less is more. De Boccia designs zijn strak, eigentijds en innovatief. De horloges worden gemaakt van roestvrijstaal en titanium. Naast titanium maakt men gebruik van hoogwaardig leer voor de stijlvolle horloges. wat de collectie een luxe uitstraling geeft. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende vormen; rond, ovaal, smal, rechthoekig. voor hem en natuurlijk ook voor haar. Wolters Juweliers Coevorden is officieel dealer en is een verkooppunt van Boccia Titanium sieraden en horloges, laat je verassen door de Horloge Titanium collectie van Boccia.

Titanium horloges

Alle Boccia horloges worden uitsluitend van nikkelvrij, puur titanium vervaardigd. Dit materiaal is extreem licht en is bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Daardoor zijn horloges van titanium zeer aangenaam om te dragen. De hardheid van deze horloges is erg hoog en daardoor extreem duurzaam. Bovendien is titanium bijzonder huidvriendelijk, anti allergeen en is geschikt voor mensen met een nikkel allergie. Titanium is een metaal welke ook in de chirurgie wordt gebruikt en en ook wel chirurgisch staal wordt genoemd.

Duurzame horloges

Je hebt lang plezier van Boccia Titanium horloges. Titanium is een hard en duurzaam materiaal. Daarom komen er in titanium zelden hele diepe krassen. Lichte krassen kunnen met een droge zachte schuurspons of met een pennengum (de blauwe, harde gum) meestal gemakkelijk worden verwijderd van het gematteerde oppervlak.

Boccia-titanium-dameshorloges-en-herenhorloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Shop nu ook deze modellen online bij Wolters Juweliers

boccia-titanium-anti-allergisch-horloge-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen