Michael Kors herenhorloges

De nieuwste Micheal Kors herenhorloges liggen voor u klaar in de winkel! Kom kijken en passen bij Wolters juweliers Coevorden Emmen.

Michael-kors-herenhorloge-mk8281,-mk8344,-mk8286,-mk-8184-shoppen-bij-Wolterss-Juweliers-Coevorden-Emmen

Michael Kors horloges bij Wolters Juweliers

Michael Kors is een Amerikaanse ontwerper, die ook schoenen en kleding ontwerpt. De horloges zijn er in veel verschillende kleuren en materialen. Er zijn horloges van goud, zilver en brons, met vernieuwende vormen en indrukwekkende details. De modellen zijn verrassend en zeer modisch en zeer gedurfd.

Michael Kors kiest voor het hogere segment in afwerking en kwaliteit. De horloges zijn allemaal waterdicht, het uurwerk is zeer degelijk, en de goud coating en rosé coating is van topkwaliteit. Verder wordt er leer, keramiek, staal en shining Swarovski crystal gebruikt.

Wolters Juweliers heeft een zeer grote collectie van deze horloges in huis dus kom langs om de horloges te passen! Heeft u een vraag of zoekt u een specifiek model? Neem gerust contact met ons op via coevorden@woltersjuweliers.nl of bel: (0524) 51 24 77

De Smartwatches van Micheal Kors

De Smartwtaches van Micheal Kors.Aangedreven door Android Wear™. Hét horloge voor jouw lifestyle. Lees meer over deze Smartwatches.

Vanuit de regio's Emmen, Hardenberg en Hoogeveen kunt u voor Michael Kors horloges bij ons terecht

Als u op zoek bent naar Michael Kors horloges bij u in de buurt, of u nu in Emmen, Hoogeveen of Hardenberg woont, dan bent u bij Wolters Juweliers aan het juiste adres. Door onze gunstige ligging en goede bereikbaarheid, in combinatie met een ruim assortiment, weet u zeker dat u een geschikt horloge vindt in onze winkel. Bovendien wordt u altijd deskundig en vriendelijk geholpen.

michael kors wolters juweliers coevorden emmen hoogeveen hardenberg