Ti-Sento-Milano-sieraden-bij-Wolters-Juweliers-dichtbij Hoogeveen en Hardenberg

Ti Sento Sieraden verkrijgbaar bij Wolters Juweliers

"Een nieuwe look voor zilveren sieraden"

De ontwerpen van Ti Sento Milano sieraden zijn verfijnd, on trend en nooit over de top; de unieke Milanese stijl. Het is de modestad Milaan waar vrouwen natuurlijke elegantie en stijl hebben. Sieraden maken een belangrijk deel uit van hun dagelijkse garderobe. Ti Sento bestaat uit zowel subtiele, vrouwelijk sieraden als extravagante eyecatchers.

Ti Sento Milano sieraden zijn gemaakt van Sterling zilver (925) en voorzien van een rhodium laag. Rhodium geeft het sieraad een langdurige glans en vermindert de kans op eventuele kleurverandering op lange termijn en bovendien voorkomt het dat de sieraden minder snel zullen beschadigen.

De collectie bestaat uit ringen, hangers & colliers, armbanden en oorbellen & oorbedels, daarnaast kun je je eigen schakelcollier kiezen en deze met een clipring en hangers naar keuze aanvullen tot jouw perfecte sieraad. De Milano armbanden zijn tot in detail afgewerkt. De sluitingen en scharnieren maken deel uit van het ontwerp. De armbanden hebben een siersluiting, een onzichtbare sluiting of een sluiting waarbij het scharnier doorloopt in het ontwerp.

Elk halfjaar komt Ti Sento Milano met een geheel nieuwe collectie, helemaal ingespeeld op de laatste, Italiaanse trends en modetinten. U bent van harte welkom in onze winkel in Coevorden om de sieraden te passen en in het echt te bewonderen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neemt u hiervoor dan gerust contact met ons op, dan informeren wij u over de levertijd en mogelijkheden.

Webshop

Liever het gemak van online shopppen? Shop de Ti Sento sieraden nu in onze webshop: Webshop Wolters Juweliers

ti-sento-milano-ringen,-armbanden,hangers-en-colliers,-oorbellen-en-oorbedels-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Ti Sento nieuwe collectie 2017

De collaborazione collectie is geïnspireerd door onze behoefte om weer menselijk contact te maken. De boodschap is balans, door offline te gaan en weer contact te leggen. Deze elegante collectie heeft mooie zachte roze en blauwtinten die perfect zijn te combineren met de modetrends van nu!

Ti Sento heeft dit vertaalt naar drie hoofdthema’s : Liberation, Embrace en Combine.

Liberation

Geïnspireerd op de fluïditeit van de natuur en transparantie.

Begrijpen en accepteren wie we zijn, geeft een diep gevoel van bevrijding. Sieraden in cirkelvormige, ronde vormen, zirkonia's in zachte blauwe tonen, deze sieraden zijn eenvoudig te combineren.

Ti-Sento-Liberation-collectie-2017,-ringen,-hangers,-armbanden,-oorbellen-en-colliers-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Embrace-collectie-Ti-sento-Milano-zilveren-sieraden-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Embrace

Het gevoel van de warme gloed op de huid.

De vervagende grenzen tussen ons, creëren een gelijk speelveld tussen ons allemaal. Sieraden in een pastel-pallet, die combinaties vormen in zachtroze pasteltinten en ronde vormen.

Combine

Natuurlijke materialen in waterige liquide tinten.

In onze zoektocht om weer contact te maken, vinden we op het menselijke niveau wat we nodig hebben om samen te voegen. Sieraden uit natuurlijke materialen zoals parels en parelmoer, in dromerige blauwe aquatonen.

Combine-Ti-Sento-zilveren-sieraden,-hangers,armbanden,-colliers,-ringen,-oorbedels-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Ti Sento Mix and Match inspiratie

Ti-Sento-Milano-mix-and-match-oorbellen-dealer dichtbij Hoogeveen en Hardenberg

Over Ti Sento Milano sieraden

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Dit merk creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Nieuwe ontwerpen en stijlen worden voortdurend aan de collectie toegevoegd, waardoor het Mix & Match-principe zich continu uitbreidt. Zo kunnen er vele persoonlijke combinaties worden gemaakt door ringen te combineren en met oorbedels te variëren. De collectie bevat diverse armbanden, colliers, ringen en oorsieraden in uiteenlopende ontwerpen en kleuren. Alle designs worden in eigen huis ontworpen.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer en verkooppunt van Ti Sento sieraden. Bekijk onze geselecteerde collectie in 1 van onze winkels in Coevorden of Emmen. Ook voor klanten uit Hoogeveen en Hardenberg zijn onze winkels in de buurt voor als u op zoek bent naar Ti Sento Milano sieraden.

Over-Ti-Sento-Milano-zilveren-sieraden-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen