Blush-sieraden-witgoud en rosegoud bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Blush sieraden bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Blush sieraden zijn prachtige tijdloze verfijnde gouden sieraden. De klassieke, speelse, chique en elegante ringen zijn eindeloos te combineren door ze te stapelen of enkel te dragen zodat elke keer weer een andere combinatie ontstaat. De armbanden en colliers zijn prachtig door hun eenvoud. De sieraden kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden, van subtiel tot chic tot uitbundig en speels. 

De sieraden zijn in vergelijking met andere gouden sieraden erg gunstig geprijsd. Doordat er weinig materiaal wordt gebruikt, luxe en stijl verzekerd voor een betaalbare prijs.

Blush sieraden collectie

De ringen, oorbellen en colliers zijn allemaal gemaakt van 14 karaat goud al dan niet gecombineerd met handgezette Swarovski zirkonia stenen of parels. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in geel-, wit- of roségoud.

Officieel dealer

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Blush sieraden. U bent van harte welkom om de collectie te komen bekijken in onze winkels in Coevorden of Emmen. Bent u op zoek naar een specifiek sieraad? Neem contact met ons op via de mail of telefoon. Wij helpen u graag. Door onze gunstige ligging, zijn wij ook regelmatig klanten uit Hoogeveen en Hardenberg van dienst. Bezoek de officiële website van het merk voor de collectie gouden sieraden, ringen, armband en hangers

Blush-ringen-in-witgoud-en-rosegoud-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Parels-goud-Blush-sieraden-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Blush-sieraden-ringen-armbanden-hangers-bedels-goud-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over Blush gouden sieraden

Blush gouden ringen, armbanden, oorbellen, colliers en hangers zijn ontworpen door de makers van Ti Sento. Het verschil is dat Ti Sento alleen zilver gebruikt en Blush alleen goud. Beide merken zijn sterk en goed in het combineren van ringen tot prachtige stapelringen.

De collectie wordt regelmatig aangepast aan het huidige modebeeld. Elk half jaar komt er een nieuwe sieraden collectie uit met sieraden die uiteraard ook goed met de vorige collectie is te combineren. Hierdoor laat dit merk zich inspireren door de laatste trends. Blush maakt onbereikbare luxe bereikbaar!

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is ook officieel dealer van Ti Sento Milano sieraden, bekijk hier de pagina over Ti Sento.

Blush-goud-oorbellen-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Parels-goud-Blush-sieraden-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Blush-sieraden-ringen-armbanden-hangers-bedels-goud-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Blush-hanger-goud-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen