Collection-Ruesch-trouwringen-Wolters-Juweleirs-Coevorden-Emmen

Collection Ruesch trouwringen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Ben je op zoek naar exclusieve trouwringen voor een betaalbare prijs? Bekijk dan de trouwringen van Collection Ruesch. Een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige ringen van hoogwaardig materiaal.

Vind bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen jouw perfecte trouwring of relatie-ring! Bekijk alvast een impressie van de Collection Ruesch trouwringen op onze speciale trouwringen site: trouwringenactie.nl.

Materiaal

De ringen zijn in elke kleur en materiaal verkrijgbaar. Het merk heeft naast gouden en palladium trouw en relatie -ringen ook zilveren, stalen, titanium en platina ringen in diverse combinaties. Al dan niet voorzien van diamanten.

Diamanten worden gezet op de honderdste millimeter nauwkeurig

De voornamelijk briljant geslepen diamanten worden computergestuurd gezet, waardoor de stenen op de honderdste millimeter nauwkeurig in de trouwring worden geplaatst. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technologieën wordt de levensduur van de zetting in de ring aanzienlijk verlengd.

collection-ruesch-betaalbare-trouwringen-relatieringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
collection-ruesch-honeymoon-trouwringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Wolters Juweliers is officieel dealer van Collection Reusch trouwringen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Collection Reusch trouwringen. Wij hebben de meest elegante, betaalbare luxe ringen in onze collectie opgenomen, kom langs in onze winkel om de ringen te bekijken en te voelen. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen. Onze winkels zijn ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg en omstreken.

Neem alvast een kijkje op onze speciale trouwringen website: trouwringenactie.nl om een kleine greep uit de collectie te bekijken en om de andere trouwringenmerken te bekijken die verkrijgbaar zijn bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Lees ook over de trouwringen van Aller Spanninga, Breuning of Gerstner.

Collection-Ruesch-betaalbare-kwaliteit-relatieringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Ruesch-ringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Collection-Ruesch-betaalbare-kwaliteit-trouwringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
collection-ruesch-trouwringen-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen