Trollbeads-sieraden-adventure-begins-herfst-2018-ligt-voor-je-klaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Bent jij klaar voor een nieuw avontuur? De nieuwe collectie van Trollbeads ‘Adventure begins’ ligt voor je klaar in onze winkel!

De Trollbeads najaarscollectie neemt je mee op avontuur. Laat het leven je inspireren en nieuwsgierigheid je leiden tot nieuwe ontdekkingen. Bijvoorbeeld met de kraal ‘Oldtimer vliegtuig’, ‘Locomotief’of ‘Luchtballon’. Het is natuurlijk geen najaarscollectie zonder een reis door de natuur! Naast de reiskralen komen er ook andere kralen uit in glas en zilver, 2 sloten en 2 stoppers.

Kom kijken en passen bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen

Trollbeads-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trollbeads-geslepen-glaskralen-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trollbeads-haarband-en-haarkam-sieraad-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Bangles

Niet iedere armband hoeft volledig gevuld te zijn met kralen en stoppers. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bangles?

Trollbeads-bangles-inspiratie-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trollbeads-eigen-unieke-armband-samenstellen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Creëer jouw eigen armband, stap voor stap

Wil je starten met Trollbeads, maar weet je niet zo goed hoe? Bekijk de suggesties hiernaast met de klassieke vossenstaart armband. Stap voor stap spaar je voor een volle armband.

Trollbeads Men

De Trollbeads Men collectie is niet alleen voor mannen. Iedereen die een stoere look wil creëren, kan zijn of haar persoonlijke armband maken door één of enkele kralen te combineren met een leren armband.

Speciaal voor Vaderdag 2018 heeft Trollbeads de kraal Schild uitgebracht, die staat voor de liefde en bescherming die een vader zijn kind geeft.

Trollbeads-mannen-sieraden-stoere-armbanden-en-kralen-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Trollbeads ook voor Hoogeveen en Hardenberg

Elk verhaal een eigen kraal, al meer dan 40 jaar lang. Trollbeads is het originele bedelconcept en staat voor creativiteit, ambacht en verhalen. De Trollbeads designers ontwerpen met passie en geven iedere kraal een naam en een verhaal. De verhalen krijgen betekenis en gaan leven als ze gedragen worden! Elke glaskraal wordt met de hand gemaakt. In het gloeiend hete en vloeibare glas krijgen alle kralen een net iets ander motief en net iets andere kleur. Elke kraal is uniek, dat is de magie. Bekijk de Trollbeads kralen en de nieuwste voorjaarscollectie in onze winkel in Coevorden, welke voor u ook gemakkelijk toegankelijk is als u op zoek bent naar Trollbeads in Hoogeveen of Trollbeads in Hardenberg.

trollbeads-sieraden-uitgebreide-collectie-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Spring Bracelet Trollbeads Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg Hoogeveen