Trollbeads webshop van Wolters Juweliers

Kom nu naar de complete webshop van Trollbeads sieraden en je vind daar alle beads, kralen, hangers en kettingen. Ook in het goud.
Klik en zoek je artikelen uit. En wil je het in de winkel zien, kom naar Coevorden daar ligt ook ontzettend veel klaar voor jou!!!!

De Nature Art voorjaarscollectie is een geïnspireerd op de natuur en dat is goed terug te zien in diverse items. Zo geven kralen als Zwierlijke bloemen, Wortels van de ziel en Groene druppels extra kleur aan je armband en maakt de Weelderige weide hanger aan je colier het voorjaarsgevoel helemaal af!

Laat je verrassen door de Trollbeads sieraden bij Wolters Juweliers in Coevorden of ga naar onze Trollbeads webshop

Trollbeads-stardust-wintercollectie-sieraden-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Gouden sieraden

Trollbeads heeft naast de zilveren sieraden ook een luxe collectie gouden sieraden. Deze zijn ook prachtig te combineren met de glaskralen en de zilveren sieraden en hangers.

Trollbeads-goud-sieraden-mooi-te-combineren-met-glaskralen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Glaskralen

Aan de fantasie ontsproten en met de hand gemaakt. Elke kraal uit de Trollbeads-collectie is een origineel en authentiek product bedacht door een van de ontwerpers. Ontstaan uit passie en kunstzinnigheid, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. Maar ook gewoon op de kleine dingen van elke dag. Herkenbaar voor iedereen. En zo wordt hun kraal jouw kraal.

Trollbeads-geslepen-glaskralen-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trollbeads-haarband-en-haarkam-sieraad-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Trollbeads Men

De Trollbeads Men collectie is niet alleen voor mannen. Iedereen die een stoere look wil creëren, kan zijn of haar persoonlijke armband maken door één of enkele kralen te combineren met een leren armband.

Speciaal voor Vaderdag 2018 heeft Trollbeads de kraal Schild uitgebracht, die staat voor de liefde en bescherming die een vader zijn kind geeft.

Trollbeads-mannen-sieraden-stoere-armbanden-en-kralen-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Trollbeads ook voor Hoogeveen en Hardenberg

Elk verhaal een eigen kraal, al meer dan 40 jaar lang. Trollbeads is het originele bedelconcept en staat voor creativiteit, ambacht en verhalen. De Trollbeads designers ontwerpen met passie en geven iedere kraal een naam en een verhaal. De verhalen krijgen betekenis en gaan leven als ze gedragen worden!

Elke glaskraal wordt met de hand gemaakt. In het gloeiend hete en vloeibare glas krijgen alle kralen een net iets ander motief en net iets andere kleur. Elke kraal is uniek, dat is de magie. Bekijk de Trollbeads kralen en de nieuwste collectie in onze winkel in Coevorden, welke voor u ook gemakkelijk toegankelijk is als u op zoek bent naar Trollbeads in Hoogeveen of Trollbeads in Hardenberg.

trollbeads-sieraden-uitgebreide-collectie-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Spring Bracelet Trollbeads Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg Hoogeveen