Bering-horloges-bij-Wolters-Juweliers Emmen Coevorden Hardenberg Hoogeveen

Bering horloges koop je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Tijdloos mooi en duurzaam, net als het eeuwige ijs. Bering combineert minimalistische Deens design met optimale materiaalsterkte op een unieke manier. Geïnspireerd door de schoonheid van het Arctische landschap, wordt de stijl van Bering horloges gekenmerkt door heldere, gestroomlijnde vormen en pure elegantie.
Deze horloges zijn gemaakt van eersteklas materialen: Stainless steel, titanium of hightech keramiek . Dit horlogemerk heeft zowel herenhorloges als dameshorloges in zijn collectie. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is Officieel dealer van Bering horloges, kom langs in onze winkel en laat u verassen door deze moderne stijlvolle horloges.

bering-dameshorloges-en-bering-herenhorloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Bering-ceramic-collectie-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

High-tech ceramic collectie

De High-tech ceramic collectie bestaat uit lichte luxe gestroomlijnde heren en dameshorloges. High-tech keramiek is een materiaal met unieke eigenschappen. Naast de hoge krasbestendigheid, is het zeer licht van gewicht, hittebestendig en anti-allergisch. De super-gestroomlijnde uiterlijk geeft het materiaal zijn unieke “Smooth Touch” en voorziet het in het onmiskenbare comfortabele gevoel.

Bering horloges in de regio Ommen en Hardenberg

Wolters Juweliers is officieel dealer van Bering horloges. Wij bieden deskundig advies en vriendelijke service, zo weet u zeker dat u met een fantastisch horloge naar huis gaat. U kunt ons adres en openingstijden vinden via onze contactpagina.  Zo hoeft u niet langer te zoeken naar een verkooppunt van Bering horloges in Hoogeveen of naar verkooppunt van Bering horloges in Hardenberg.

Bering Titanium collectie

Ontdek de Bering Titanium collectie, een multifunctioneel horloge die drie dingen perfect combineert: modieus, sportief en functioneel. Dankzij het ultra-light, krasbestendige titanium. Een prachtige accessoire die je draagt op het werk, tijdens het sporten en in je vrije tijd.

Titanium is een indrukwekkend materiaal dat naast anti-allergisch, corrosie en hittebestendigheid, sterkte en duurzaamheid zo veel positieve eigenschappen combineert. De horloges uit deze collectie zijn ultralicht en hebben gegarandeerd een perfecte, comfortabele pasvorm. De klok is bijna niet voelbaar op de pols wat het draagcomfort verhoogd. Dit wordt mogelijk gemaakt door het extreem vlakke ontwerp van de platte horlogekasten, dat tegelijkertijd deze collectie elegantie en duidelijke contouren geeft. Purist, onverwoestbaar en gewichtloos - deze collectie biedt mannen met stijl meer dan ze verwachten.

Bering-Titanium-horloges-bij-Wolters-Juweliers
Bering-herenhorloge-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Bering-dameshorloge-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-dichtbij-Hoogeveen-en-Hardenberg
Bering-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Bering-stijlvolle-luxe-horloge-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen