Juwelierscheque

De Juwelierscheque. Weet u niet precies wat u cadeau wilt geven, maar weet u wel dat u graag een mooi cadeau zoals een sieraad of horloge zou willen geven?
Dan kunt u kiezen voor een waardebon zoals onze juwelierscheque.

De Juwelierscheque van Wolters Juweliers is het cadeau om dit probleem op te lossen. De cadeaubon van ons is verkrijgbaar in elke waarde die u wenst.  U kunt de cheque in zowel Emmen als in Coevorden besteden, dat is wel zo makkelijk!
U heeft keuze uit het hele assortiment, dus de keuze is enorm! Wij accepteren de cheque ook voor reparaties. 
De looptijd van de cheque/ cadeaubon is een jaar na afgifte. Maar als u als ontvanger vreest dat u dit niet redt kunt u hem een jaar verlengen door even langs te komen.

De cheque van Wolters Juweliers wordt mooi verpakt en in een luxe tasje gedaan, voorzien van folders van onze merken en een leuk presentje van ons, zodat dit cadeau prachtig overkomt. Een mooi geschenk om te geven maar vooral om te ontvangen.
Uit de vele reacties blijkt dat dit verjaardagscadeau, of jubilaris cadeau, of om welke reden dan ook ontvangen is goed ontvangen wordt.
Heel vaak worden we gebeld om een bon klaar te maken, die dan even later, of een dag later wordt opgehaald.

Woont u niet in Coevorden of Emmen, maar over ver en u wilt een cadeaubon schenken aan iemand?
Geen probleem. U belt ons of mailt ons naar coevorden@woltersjuweliers.nl     U vertelt het bedrag wat u wenst te schenken en maakt het over naar onze bankrekening.  Wij zetten het tasje klaar en de ontvanger kan het bij ons ophalen. Eventueel kunnen we in overleg zelf bezorgen, mits dit in de nabije regio is en met telefoonummer om de bezorging af te spreken.

Ook accepteren wij:

Juweliers cheque cadeaubon Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg