Diamonfire-sieraden--briljant-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Diamonfire zilver verkrijgbaar bij Wolters Juweliers

INSPIRED BY DIAMONDS

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Diamonfire sieraden, bekijk onze collectie van Diamonfire vrijblijvend in onze winkel in Coevorden.

Diamonfire staat voor de onweerstaanbare kracht van een exclusief sieraad. Van casual chic tot overweldigende glamour. Diamonfire heeft altijd de perfecte finishing touch voor jouw look, geïnspireerd op de betoverende schittering van een diamant. Bekijk ook onze pagina's over Diamant en groeibriljant.

Diamonfire-collectie-zilveren-sieraden-zirkonia-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Diamonfire is niet van echte diamant te onderscheiden

Diamonfire staat bekend als een van de beste en meest sierlijke diamantsimulaties. Elke steen (vanaf 4 mm) is handgeslepen en kan zich qua schittering, kleur en zuiverheid meten met de mooiste loepzuivere diamant. Het subtiele design en de perfecte platina afwerking geven de hoogwaardige zilveren juwelen; ringen, oorbellen, armbanden en kettingen, een exclusieve stylish look maar dan zonder de prijs van echte diamanten.

Diamonfire-simulatie-briljant-ringen,-armbanden,-hangers-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Diamonfire sieraden worden geleverd met een certificaat

Diamonfire biedt elk juweel aan in een luxe, fluwelen cadeauverpakking inclusief certificaat dat de hoogwaardige kwaliteit van het juweel garandeert.

Platinum

Alle stenen zijn gezet in hoogwaardig 925 zilver. Voor een sterke afwerking, een perfecte kleur en een tikkeltje extra glamour brengt men vervolgens drie lagen edelmetaal aan, Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten.

Diamonfire-Party-Season-Collection-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trouwsieraden-Diamonfire-koopt-u-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Bridal collectie: Trouwsieraden van Diamonfire

De perfecte bruidsjapon vraagt om de perfecte finishing touch. Denk aan een strapless jurk met aansluitend riviere collier a la Jackie O, of beeldschone oorsieraden die een onmiskenbare gevoel voor stijl en kwaliteit uitstralen.

De Bridal Collection is ontworpen om de schoonheid en elegantie van de bruid te accentueren. Trouwplannen? Bekijk ook onze pagina's over aanzoeksringen en trouwringen.

Over Diamonfire

Het merk heeft zijn naam te danken aan de prachtige zirkonia stenen, de zogenaamde Diamonfire stenen, waarmee de zilveren sieraden uit de collectie mee zijn gezet. De stenen zijn stuk voor stuk handgeslepen en zijn gezet in hoogwaardig zilver met een platina afwerking. Door alle stenen af te werken met drie lagen edelmetaal (Palladium, Platina en Rhodium) weet Diamonfire de haute couture ontwerpen de look & feel te geven van echte diamanten.

De collectie laat zich inspireren door mode-iconen als Coco Chanel en Audrey Hepburn. Vanuit de gedachte “it’s the illusion that counts” wisten zij waardevolle juwelen perfect te combineren met de sieraden die gedragen werden met de dagelijkse mode. Deze collectie biedt zowel trendy als klassieke sieraden, zodat er een brede klantenkring voorzien kan worden van een stijlvol sieraad. Het assortiment bestaat uit elegante zilveren ringen, armbanden, colliers en oorbellen met schitterende stenen voor een schappelijke prijs.

Officieel dealer

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Diamonfire sieraden. In Coevorden ligt een zeer uitgebreide collectie. Vandaar dat we veel klanten hebben uit Gramsbergen, Emmen, Klazinaveen, Hardenberg en Hoogeveen en vele dorpen eromheen zoals Lutten, Sleen, Dalen en Schoonebeek. U bent van harte welkom in onze winkel in Coevorden om de sieraden uit te zoeken en te bekijken.