WINTERACTIE 25 procent korting op DIESEL horloges bij Wolters Juweliers Coevorden

Wij geven 25 procent korting op alle geselecteerde DIESEL horloges in onze winkel in Coevorden. Profiteer nu want OP=OP!

Deze speciale actie is alleen geldig op de voorraad in onze winkel in Coevorden. Wanneer je het horloge bij ons koopt, korten wij GRATIS het horlogebandje voor je in!

SHOP NU ONZE AANBIEDINGEN OP=OP

Hieronder een greep uit onze collectie, kom snel langs in onze winkel in Coevorden voor de gehele collectie DIESEL horloges.

DIESEL horloge hoge korting bij Wolters Juweliers Coevorden

Diesel horloges bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Diesel horloges. Leuk is te vermelden dat in 1987 Renzo Rosso een beslissing die zijn leven rigoureus zou veranderen, hij lanceerde het nu zo bekende merk . Hij wilde graag edgy en moderne kleding ontwerpen voor jongeren met een uitgesproken mening. Na het ontwikkelen van de kledinglijn werd het merk uitgebreid met horloges.

De stoere horloges zijn robuuste en eigenwijze horloges voor mannen die het leven zorgeloos en zonder vrees tegemoet treden. De horloges zijn dan ook onderscheidend, stoer en tijdloos. Kortom horloges met een eigen karakter! Naast sieraden, schoenen en kleding is er tegenwoordig ook een collectie met interieur. Het is meer dan alleen een merk, het is een lifestyle.

Diesel Hoogeveen Hardenberg Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers brengt Diesel naar de regio's Hoogeveen, Hardenberg en Emmen

Of u nu op zoek bent naar Diesel in Hoogeveen, Hardenberg of Emmen; door de gunstige ligging van onze winkels kunt u altijd bij ons terecht. Kom naar een van onze winkels en shop de nieuwste horloges uit de collectie. Bent u op zoek naar een specifiek model, stel uw vraag via coevorden@woltersjuweliers.nl of bel: (0524) 512 477.