Engelsrufer-bijzondere-sieraden-met-speciale-betekenis-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Engelsrufer verkrijgbaar bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

De sieraden van Engelsrufer hebben een bijzondere betekenis. De gedetailleerde hangers zijn handgemaakt en kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. Zo heb je je beschermengel altijd bij je. De sieraden van Engelsrufer zijn van 925 sterling zilver. Naast hangers en klankbollen zijn er ook armbanden, oorbellen en bedels verkrijgbaar bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Beschermengel

De gedachte achter Engelsrufer is dat iedereen een beschermengel heeft. Doordat de hangers voorzien zijn van modieuze gekleurde bollen zijn er volop mogelijkheden om te sparen, te wisselen en te combineren. Een leuk detail is dat in iedere bol een belletje zit, waarvan het geluid bedoeld is om je persoonlijke beschermengel aan te roepen. Dit geluid is heel subtiel, waardoor het de draagster niet stoort. Het idee van de Engelstrufer hanger komt oorspronkelijk uit Thailand.

Engelsrufer-hanger-klankbol-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Engelsrufer--tear-of-heaven-hanger-Verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevoden-Emmen

Tear of Heaven

Tear of Heaven ... een symbool van vrede en helderheid.

De slechte ervaringen bladderen van de buitenste rand af. De goede herinneringen worden veilig bewaard in de Tear of Heaven en brengen harmonie en balans in het leven.

Hangers en klankbollen

De handgemaakte hangers van Engelsrufer hebben allemaal een unieke betekenis en design. Zo staat bijvoorbeeld rood voor vuur, passie, kracht en liefde. Blauw voor emotie, verantwoordelijkheid en concentratie. Goud staat voor rijkdom, geboorte en zon. Wit staat voor zuiverheid en perfectie. Bruin staat voor vruchtbaarheid, rijkdom en overvloed.

De sieraden kunnen worden geopend en zijn verkrijgbaar in drie maten. Vervolgens kan er een klankbol in worden gehangen.

De klankbollen zijn verkrijgbaar in 26 kleuren en hebben allemaal een unieke betekenis en klank.

Betekenis-kleuren-klankbollen-engelsrufer-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Engelsrufer-hangers Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Hangers van Engelsrufer

Engelsrufer voegt regelmatig nieuwe items toe aan de collectie. Er is een ruime keuze uit hangers met ieder een eigen speciale betekenis. De gedetailleerde hangers zijn handgemaakt en kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. De hangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver al dan niet gecombineerd met roseverguld zilver.

Zoals de tweekleurige dromenvanger (ERP-DREAM-BICOR, € 79,-), deze bestaat uit een prachtig uitgewerkt rozennet. De goede dromen vinden hun weg door de opening in het midden, de slechte dromen blijven hangen en worden verdrongen door de zon. Het net van de droomvanger is gemaakt van 925 sterling zilver 18K rooskleurig.

De hartvormige hanger (ERN-HEARTTREE-TRICO, € 59,-) Combineert de liefde met de boom van het leven. In zijn kroon heeft de zilveren boom verschillende gouden en rooskleurige elementen. De symbolen zijn een olifant, een boeddha, twee duiven, een vredes teken en twee harten. De drie-kleuren benadrukken de elementen en geven de hanger unieke uitstraling. U ontvangt de hanger met een 50 cm lange ketting. De hanger en de ketting zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De elementen zijn gemaakt van 925 sterling zilver 18K goud

Luna

Deze collectie is gebaseerd op de vier elementen - aarde, wind, water en vuur. Alles dat er is bestaat uit de vier elementen en alle dingen bezitten een karaktiserend aandeel.

Ieder persoon bezit een unieke compositie van deze elementen, welke in balans moeten zijn met elkaar.

Engelsrufer-luna-hanger-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Engelsrufer-oorknoppen,-hanger-en-armbanden-bedels-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Little Magic

Laat je betoveren! Zilveren kettingen, hangers, oorknoppen, bedels van Engelsrufer. Als stralende diamanten glinsteren de sterren aan ons firmament en schenken ons bescherming en begeleiding.

De delicate vleugel maakt ons vrij en onafhankelijk en schenkt ons inspiratie en energie. De sterren en de vleugel laten jou stralen in een nieuwe glans en brengen jou liefde en geborgenheid. Verkrijgbaar vanaf € 39,-.

Kom kijken en passen in onze winkels, en laat u verassen door het aanbod!

Wil je graag een sieraad met een bijzondere betekenis cadeau doen, maar weet je niet zeker wat de ontvanger leuk vind? Geef dan onze juwelierscheque cadeau!

Engelsrufer-zilveren-sieraden-beschermengel-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Officieel dealer Engelsrufer sieraden

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer en verkooppunt van Engelsrufer zilveren sieraden. Bezoek onze winkel en ontdek de prachtige bijzondere collectie zilveren sieraden. Ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg.