SEIKO horloges

Bij Wolters Juweliers vindt u altijd de nieuwste collectie Seiko horloges. Wij zijn Elitedealer van Seiko horloges. Dit betekent dat eventuele reparaties met voorrang worden uitgevoerd en dat we als eerste de nieuwste collecties in onze winkels hebben liggen. Waaronder ook de exclusieve modellen die alleen verkocht worden bij de Elite Dealer.

 

 

Seiko Authorized Elite Retailer Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Bekijk hieronder alvast een greep uit onze nieuwe collectie, voor meer informatie en alle nieuwe modellen bij ons in de winkel klikt u hier.

Seiko-horloges-revolutionair-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Technologie van Seiko

In 1969 veranderde Astron Quartz wereldwijd de manier waarop de wereld naar tijd keek Seiko Astron Quartz startte een revolutie met de lancering van 's werelds eerste quartz horloge. Het veranderde door de ongekende precisie van 5 seconden per maand voorgoed de manier waarop er wereldwijd naar tijd werd gekeken. In die tijd hadden de allerbeste mechanische horloges een afwijking van +/- 3 tot 5 seconden per dag. Als erkenning voor Seiko's grensverleggende prestaties kende het Institute of Electrical and Electronic Engineering Seiko de prestigieuze Milestone Award toe. Vanaf de dag van de lancering van de Astron Quartz werd de naam Astron een synoniem voor revolutionaire innovatie op het gebied van horlogemaken.

GPS Solar

Het GPS Solar horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk.

Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge ook 1x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd. De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

Lees hier meer over de GPS Solar horloges van Seiko of kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om de horloges in het echt te bekijken en te passen.

Seiko-Astron-GPS--SSE149J1-technologie--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Seiko-solar--technologie--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Solar

Seiko Solar maakt gebruik van een ultra-efficiënte Solar cel die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te creëren. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Het uurwerk wordt beschermd tegen overladen

 

Mechanisch

Een mechanisch horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron.

Seiko Presage horloges zijn mechanische horloges, lees meer over deze horloges op onze Seiko Presage pagina of bezoek onze winkel.

Seiko-mechanisch--technologie--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Seiko-Kinetic--technologie--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Kinetic

Een Seiko Kinetic horloge zet de arm- en polsbewegingen van zijn drager om in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Een Seiko Kinetic horloge functioneert quartz-accuraat op beweging van arm en pols.

Een aantal Seiko Prospex en Seiko Premier horloges zijn Kinetic horloges, lees meer over deze horloges op onze Seiko Prospex  of  Seiko Premier pagina of bezoek onze winkel.

Quartz

Het Seiko Quartz (batterij) horloge is heel accuraat. Alle Quartz horloges van Seiko worden met kwik-vrije batterijen geleverd.

Seiko--quartz-technologie--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
seiko-horloges-ruime-collectie-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

 

Wolters Juweliers officieel dealer van Seiko horloges

Wolters Juweliers Coevorden Emmen heeft een zeer ruime collectie van dit merk in huis.

U kunt kiezen uit diverse materiaalsoorten: Titanium, Staal, met fraaie leren polsbandjes, strak uitziende metalen sluitingen of sportief getinte rubberen bandjes.

De collecties bestaan uit de Seiko Astron, Premier, Presage, Prospex. Voor wie een kwalitatief en innovatief horloge wil is bij SEIKO aan het juiste adres.

U bent van harte welkom bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen. Wilt u een horloge cadeau doen of weet u niet zeker welk horloge u cadeau wilt doen? Wij hebben onze eigen juwelierscheque, zo kunt u altijd het geschikte cadeau geven! Wij helpen u graag in een ontspannen sfeer in onze winkel bij uw nieuwste aankoop.

 

Over Seiko

In 1881 werd door Kintaro Hattori het bedrijf, K. Hattori opgericht, hij had de ambitie om grote ontwikkelingen en vernieuwingen toe te passen binnen de horloge branche. Deze passie zorgde ervoor dat hij zijn fabriek kon openen. Alle onderdelen werden vanaf het begin zelf gemaakt en deze traditie wordt nog steeds voortgezet door zijn achterkleinzoon. Deze geraffineerde designs en technologieën zorgen er samen dan ook voor dat de uurwerken wereldwijd beroemd zijn. Met de introductie van Kinetic en Solar horloges toont Seiko dat je horloges nog steeds door kunt ontwikkelen en verbeteren.