Seiko-premier-horloge kopen bij Wolters Juweliers

Seiko Premier heren horloge kopen bij Wolters Juweliers

Koop jouw Seiko Premier heren horloge bij Wolters Juweliers, wij hebben winkels in Coevorden en Emmen. Of bezoek onze webshop om online jouw nieuwe Premier horloge te kopen.De essentie van de Premier herenhorloge collectie ligt op het snijvlak van klassiek en modern. De creatieve harmonie tussen deze 2 tegenpolen is de inspiratiebron bij het creëren van dress horloges waarin toptechnologie op schitterende wijze samenvloeit met architecturaal design.

Slank en verfijnd maatwerk.

Het nieuwe gezicht van Premier… is het gezicht van succes. Dankzij een slank en verfijnd Premier horloge met alle kenmerken van een klassiek dress horloge, maar met de moderne stijlinvloeden die bepalend zijn voor alle Premier creaties. Met deze prachtige samensmelting van klassiek en modern heeft Seiko - opnieuw - een uniek Premier uurwerk weten te creëren. De kast is slank en ogenschijnlijk simpel. In combinatie met de bandbevestiging krijgt het horloge echter de unieke Premier signatuur. De wijzerplaat oogt klassiek, dankzij de Romeinse cijfers.

Het afwisselend gebruik van Romeinse cijfers en streepindexering geeft de wijzerplaat echter een onmiskenbaar strakke en moderne uitstraling. De wijzers zijn lang en scherp gesneden, waarbij de diepblauwe afwerking het klassieke gevoel benadrukt. Het horloge is voorzien van saffierglas. Dat biedt de drager onder alle omstandigheden een heldere kijk op de schitterende wijzerplaat. In ieder aspect van het ontwerp komen klassiek en modern samen in een bijzondere en aangenaam ogende harmonie.

Deze nieuwe moderne klassieker van Premier is tot in elk detail perfect en kwalitatief afgewerkt. Bekijk ook onze andere collecties van Seiko: Astron, Presage en Prospex.

Seiko-Premier-detail-foto-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie Seiko Premier horloges

Seiko-Premier-dameshorloges-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Seiko Premier dameshorloge bij Wolters Juweliers

Slank en verfijnd maatwerk.

Het nieuwe gezicht van Premier… is het gezicht van succes. Dankzij een slank en verfijnd Premier horloge met alle kenmerken van een klassiek dress horloge, maar met de moderne stijlinvloeden die bepalend zijn voor alle Premier creaties. Met deze prachtige samensmelting van klassiek en modern heeft Seiko - opnieuw - een uniek Premier uurwerk weten te creëren.

De kast is slank en ogenschijnlijk simpel. In combinatie met de bandbevestiging krijgt het horloge echter de unieke Premier signatuur. De wijzerplaat oogt klassiek, dankzij de Romeinse cijfers. Het afwisselend gebruik van Romeinse cijfers en streepindexering geeft de wijzerplaat echter een onmiskenbaar strakke en moderne uitstraling.

De wijzers zijn lang en scherp gesneden, waarbij de diepblauwe afwerking het klassieke gevoel benadrukt. Het horloge is voorzien van saffierglas. Dat biedt de drager onder alle omstandigheden een heldere kijk op de schitterende wijzerplaat. In ieder aspect van het ontwerp komen klassiek en modern samen in een bijzondere en aangenaam ogende harmonie. Deze nieuwe moderne klassieker van Premier is tot in elk detail perfect en kwalitatief afgewerkt.

Kom langs in onze winkel in Coevorden of Emmen en ontdek de dameshorloges van Seiko. Of bezoek onze webshop.

Seiko's unieke Kinetic technologie

De gratie van klassiek en modern in het ontwerp wordt gecombineerd met een horlogetechnologie waarin klassiek en modern ook een fascinerend samenspel spelen: Seiko’s unieke Kinetic Perpetual technologie. De energie wordt geleverd door een rotor die wordt aangedreven door de kinetische armbewegingen van de drager. Het energiemanagement van het uurwerk is zó geperfectioneerd dat dit Kinetic Perpetual kaliber - wanneer het niet wordt gedragen - tot wel vier jaar nadat het is weggelegd de juiste tijd en datum kan onthouden. Het uurwerk wordt feilloos op de juiste tijd en datum gezet zodra het weer wordt opgepakt. Het vervangen van de batterij is niet nodig.

Seiko-Premier-horloge-kopen-bij--Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Seiko-Premier-horloge-officieel-dealer-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen