Over EBEL

EBEL horloges kenmerken zich door haar unieke geraffineerde afwerking en uitstraling. Niet voor niets behoort dit merk bij de wereldtoppers uit Zwitserland. U zult het merken als u een EBEL gaat passen. Elegant, sierlijk, modern klassiek zouden we het willen omschrijven. Dit merk is meer dan een horloge, het is een sieraad wat u elke dag met plezier zult dragen. U voelt en ziet dat de beste materialen gebruikt zijn. Uiteraard zijn de uurwerken supernauwkeurig. U kunt bovendien tijdelijk profiteren van de inruilactie op EBEL horloges en tot maar liefst € 2000,- besparen.

EBEL inruilactie

Profiteer nu van onze spectaculaire inruilactie!! Bij aanschaf van een nieuwe EBEL horloge, kunt u uw oude EBEL horloge (ongeacht staat of leeftijd) bij ons inruilen. Bij aankoop van een horloge van dit merk tot €3000,- ontvangt u € 500,- korting op een nieuw exemplaar. Bij aankoop van een nieuw EBEL horloge vanaf € 3000,- krijgt u maar liefst € 1000,- korting op een nieuw exemplaar! Bij duurdere modellen, boven de € 5000,= kan dit oplopen tot € 2000,=.

Lever uw oude horloge in en krijg tot € 2.000,- euro retour op uw horloge! Voor meer informatie over deze geweldige mogelijkheid, bel ons of bezoek ons in de winkel in Coevorden.

EBEL horloges met scherpe prijzen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel EBEL dealer voor regio Overijssel en Drenthe. Door ons ruime assortiment en gunstige ligging, is onze winkel in Coevorden uw beste optie wanneer u op zoek bent naar EBEL in Hoogeveen, EBEL in Hardenberg, EBEL in Assen en EBEL in Almelo en ook hebben we EBEL klanten uit Zwolle. In Coevorden kunt u ons ruime aanbod aan EBEL horloges bekijken en passen. Uiteraard kunt u ook met behulp onze website en catalogus alvast een horloge uitkiezen als voorbereiding. Uiteraard verzorgen wij al uw reparaties en batterijen voor uw EBEL horloge.

EBEL horloges

EBEL horloges zijn van een iconisch ontwerp met moderne en dynamische elementen. De soepele banden kenmerken zich om hun draagcomfort; u voelt als het ware niet dat u het horloge om heeft. Alle horloges zijn afgewerkt met een krasvrij saffierglas, met een elegant oog voor detail. De aanzet is met dezelfde zorg bevestigd, waardoor het lijkt alsof alle delen van het horloge in elkaar over lopen.

De wijzerplaten van EBEL horloges kunnen op prachtige wijze afgezet zijn met briljant, wij worden altijd warm van een parelmoer wijzerplaat bovendien. Wat vind u van een met briljant afgezette bezel (buitenkant kast). Praktisch vinden wij dat deze horloges allemaal perfect waterdicht zijn zwemwaterdicht.

Ebel-horloges-scherpe-prijzen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen