Jacob Jensen horloge kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
JACOB-JENSEN--739 bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

New collectie

Jacob Jensen introduceert de New collectie. Daarin onder meer de 739, wiens intens blauwe wijzerplaat bijna doet denken aan een staalblauwe, nachtelijke hemellucht. Dit in harmonieus contrast met de stalen kast en de voor het merk zo herkenbare luxe, zwarte kunststofband.

De New collectie is de meest beroemde collectie van Jacob Jensen. Met de collectie werd in 2012 de begeerde Red Dot Design Award gewonnen, omdat de jury onder de indruk was van het minimalistische ontwerp, dat in al haar eenvoud zorgt voor een verscherpte perceptie van de essentie. Koop dit prachtige horloge of een ander model uit de collectie bij Wolters Juweliers Coevorden, dichtbij Hoogeveen en Hardenberg.

Webshop

Bezoek onze webshop om uw nieuwe Jacob Jensen horloge online te kopen, ga naar: juweliers.nl.

De Strata serie

De bekroonde Strata horloge collectie is een combinatie van klassiek design, functionaliteit en gebruik van hoogwaardige materialen. Deze serie heeft een lederen geïntegreerde horlogeband, die aan de zijkant van de kast te zien is. Dit geeft het een opvallende stijlvolle uitstraling. De diameter van het herenmodel is 41 mm en het damesmodel heeft een diameter van 36 mm. Hiernaast zie u een afbeelding van de 270 en 280.

Onlangs heeft de Strata serie de prestigieuze Duitse Design Award 2017 gewonnen in de categorie "Excellent Product Ontwerp Luxury. Bekijk de Strata collectie en de andere modellen van Jacob Jensen in onze winkel in Coevorden, welke voor u ook gemakkelijk toegankelijk is als u op zoek bent naar horloges in Hoogeveen of horloges in Hardenberg.

Jacob-Jensen--Strrata-270-en-280 bij Wolters Juweliers
JACOB-JENSEN-CURVE-252 bij Wolters Juweliers regio Hardenberg Hoogeveen

De Curve

De tijdsaanduiding van de Jacob Jensen Curve 252 gaat via schijven, waarop de minuten- en urenwijzer als witte strepen zijn afgebeeld. De grijze wijzerplaat is verder helemaal vrij van naam of indexering - niets stoort het design.
Zoals altijd maakt dit merk gebruik van de beste materialen zoals licht gebold mineraal glas. Dit glas wordt vervolgens omsloten door een ronde roestvrij stalen kast. De kast is, ander dan de meest horloges van dit merk vrij hoog: 11 millimeter.

De Curve collectie heeft een eervolle vermelding bij de Red Dot Design Awards 2014 gekregen.

Ontdek alle onze horloges uit de Jacob Jensen collectie in onze winkels in Coevorden of Emmen en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Over Jacob Jensen

Jacob Jensen is een pionier in onze tijd te noemen. Hij heeft zijn stempel gedrukt om een brede reeks producten. In de afgelopen 50 jaar heeft hij met zijn origineel, eenvoudig en nu al klassieke vormgeving bewezen dat producten in ons dagelijks leven van ingetogen schoonheid kunnen getuigen. Het is juist deze innovatieve bijdrage die eraan bijdragen dat het merk meer dan 100 internationale prijzen in ontvangst heeft mogen nemen. Zijn ontwerpen zijn zelfs opgenomen in The Museum of Modern Art in New York.

red-dot-design-award-winner-2017-jacob-jensen bij Wolters Juweliers