Garmin Smartwatch vind je bij Wolters Juweliers

Bij Garmin is het onze missie om u te helpen uw passie te versterken, wat uw passie ook is. Daarom zijn de gegevens die uw Garmin toestel verzamelt en de kaartfuncties die het toestel biedt van onschatbare waarde. Terwijl u met uw fitnessdoelen bezig bent, krijgt u meetbaar bewijs van hoe hard u werkt. En terwijl u op zoek bent naar uw volgende avontuur, kunt u gebruikmaken van unieke kaartkenmerken die u een nog beter inzicht in uw omgeving bieden. Ideaal voor het sporten! Kom kijken en passen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen!

We hebben veel modellen klaar liggen en kunnen snel u het juiste kleurtje of kastje laten zien. Laat u in de winkel voorlichten!!
Waarschuwing Garmin Smart Sportwatches zijn erg verleidelijk. Zie ook Garmin.com maar koop bij ons (:

Fossil smartwatch sporthorloge Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Fossil-wearables kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Meer horloges

De Garmin collectie is zeer uitgebreid. Vandaar dat we met Garmin samenwerken. Wilt u een bepaald type horloge zien dan helpen we u ermee, er zijn zoveel kleuren en maten, dat kan een winkelier niet op voorraad hebben. Vandaar bekijk de Garmin site en als u meer wilt zien laten het horloge binnenkomen zonder dat u verplicht bent tot aankoop.  Gemakkelijk toch!!!

Iedere hardloper is uniek en heeft andere wensen. Dat is de basisgedachte tijdens de ontwikkeling van onze hardloophorloges. Wij kunnen u een trainingspartner bieden, die is afgestemd op uw niveau, behoeften en interesses. Van de gebruiksvriendelijke 'teamgenoot' tot de 'expert' - van GPS-hardloophorloges tot multisport-horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer. Wat wilt u met uw volgende hardlooptraining bereiken?