Seiko-Prospex-duiken-horloge-sport-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

De Seiko PADI Special Edition

Ontdek de Seiko PADI Special Edition te water bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen. Een unieke ‘Diver’ die is voorzien van het Solar kaliber V157, schroefdeksel en schroefkroon. Vanzelfsprekend is de SNE435P1 tot 200m WR. Het horloge is uitgevoerd in de kenmerkende PADI-kleuren blauw en rood.

 

seiko-prospex SNE435P1 kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Seiko Prospex horloge kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge –ter land, op zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen. Nadat SEIKO in 1965 haar eerste duikershorloge lanceerde, is het merk continu bezig geweest om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die professionele gebruikers stellen aan hun horloge. In SEIKO Prospex horloges komt alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties. Prospex. Serious watches for serious sports.

Seiko en PADI™

Seiko en PADI™ delen een passie voor zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzeewereld. Dus een partnerschap is eigenlijk meer dan logisch. Met grote trots is Seiko een samenwerking met PADI™ aangegaan, met in het bijzonder onze steun aan het ‘Project AWARE’ initiatief. Project AWARE™ is een alle zeeën omvattende beweging van scuba duikers die samenwerken om – met iedere duik, ofwel ‘One Dive At A Time’ - onze oceanen beter te beschermen. Duizenden duikers in meer dan 180 landen hebben zich al in Project AWARE™ gecommitteerd om samen te werken voor schone, gezonde en overvloedig van voedsel voorziene oceanen. Een streven dat Seiko ten volle ondersteunt.

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie Seiko Prospex horloges

PROSPEX SKY | Radio Sync Solar World-Time Chronograaf.

Optimale precisie en betrouwbaarheid.

Boven alles moeten piloten kunnen vertrouwen op de precisie en betrouwbaarheid van het horloge dat ze mee de lucht in nemen. De nieuwe Prospex Radio Sync Solar World-Time Chronograaf staat borg voor een precisie van 1 seconde afwijking per 100.000 jaar. Daarnaast kan het, waar ook op aarde, op zee of in de lucht, rekenen op de betrouwbaarheid van een Solar aangedreven kaliber dat nooit een nieuwe batterij nodig heeft. Met Prospex Radio Sync Solar World-Time Chronograaf tilt Seiko de nieuwe standaard voor pilot watches naar het allerhoogste niveau. Bekijk de modellen in onze winkel in Coevorden of Emmen

Prospex_Sky Seiko horloge kopen Wolters Juweliers