trouwring Coevorden, trouwring hoogeveen, trouwring hardenberg, trouwringen Ommen, trouwringen Klazinaveen, trouwring Emmen, Trouwringen zwolle, trouwringvoordeel. één halen twee betalen -www.trouwringenactie.nl

Trouwringen uitzoeken, dat is leuk en spannend. Bel of mail ons voor een afspraak maar ook zonder afspraak zijn jullie van harte welkom in onze winkel. 

 

In onze ruime winkel hebben we een rustig plekje waar je op gemak je ringen kunt uitzoeken. Vaak duurt dit een uur tot 2 uur, dus neem de tijd ervoor.
In een gezellige omgeving in formeren we jullie over de gehele collectie trouwringen en de mogelijkheden. Zo komen we langzaam aan bij de juiste keuze uit de collectie.

 

Een trouwring, relatiering of verlovingsring draag je je leven lang, daarom is het belangrijk dat de ringen van hoogwaardige kwaliteit zijn en lekker zitten. Bij Wolters vinden jullie een zeer ruime keuze aan trouwringen van topmerken zoals: Aller Spanninga, Breuning trouwringen, Collection Ruesch, Gerstner
De collectie is zeer gevarieerd in prijs en model, van exclusief tot eenvoudig.
Vandaar onze uitnodiging kom naar de winkel en laat je informeren.

Zo veel mogelijk.

Ringen verbinden, noem het een relatiering, verlovingsring of trouwring, het woord doet er niet toe. Wij noemen dit soort ringen Trouw ringen, met nadruk op trouw als uitdrukking tot je relatie.

Wij bieden een gevarieerde merkencollectie trouwringen in verschillende stijlen en prijsklassen. Van traditionele ringen tot unieke ringen. Je kunt kiezen voor : geelgoud, witgoud, roségoud,  palladium, platina, maar combinaties met geel- rosé of witgoud.
Als je voor stenen in de ring kiest adviseren we diamant.  Diamant is de hardste steen ter wereld, iets harder bestaat niet, onslijtbaar......

Diamant in de slijpvorm briljant, fonkelt prachtig, maar ook een blauwe saffier of zwarte diamant kan prachtig staan in een trouwring. Andere slijpvormen als baguette, prinses, peer is ook mogelijk.
Veel is mogelijk, bedenk het en wij gaan erop in.

Afspraak maken of binnenstappen.

Jullie zijn van harte welkom om de ringen te passen en te voelen. Je hoeft geen afspraak te maken, kom gewoon ff binnen voor info. Maar als je iets meer en uitgebreider met je partner wilt passen en oriënteren vinden wij het fijn dat je zou kunnen afspreken, ook al is het een uurtje voordat je het bedacht hebt.

Bel ons, dan kunnen we ons erop instellen.

Wij hebben een heel aantrekkelijke acties met onze trouwringen uit de huiscollectie. Wanneer je twee ringen uitzoekt betaal je maar 1 ring, de tweede ring is gratis!

Let op! Deze actie geldt alleen op de ringen uit onze huiscollectie, bij de andere merken geldt deze actie niet.

Onze huiscollectie trouwringen is een gevarieerde collectie waar je zelf mag bepalen hoe je de ring wilt hebben: Breder of smaller, dikker of dunner, meer briljant of geen briljant. Je vormt je eigen ring naar eigen wens

Ontwerp-je-eigen-trouwring-bij-Wolters-Juweleirs-Coevorden-Emmen

Persoonlijke unieke trouwring

Heb je zelf een mooi idee voor een ring wat je graag uitgewerkt wilt hebben? Wij denken graag mee om jullie unieke trouwringen te ontwerpen en jullie speciale wensen uit te laten komen. Helemaal nieuw of met gebruik van 'oud 'goud. Er is veel mogelijk, informeer naar de mogelijkheden in onze winkel of neem contact op via onze contactpagina. Bekijk ook de pagina over ons atelier voor meer informatie.

Graveren van trouwringen en relatieringen

Door de trouwringen te laten graveren geven jullie een persoonlijke tint aan de ringen. De ruimte in een ring is beperkt, maar toch kun je er best veel in kwijt. Het meest gebruikelijke bij graveren van trouwringen is het graveren van de naam van je partner en trouwdatum in de trouwringen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om je trouwring te laten graveren.

Wat dacht je van jullie eigen hartslag of vingerafdruk op de ring. Of een mooie spreuk, een bepaald motto of een gezegde. Verder kun je allebei een deel van een tekst laten graveren. Het graveren van trouwringen kan in een bepaald lettertype, maar ook in je eigen handschrift.

Er is ontzettend veel mogelijk, vraag er gerust naar in onze winkel in Coevorden wij helpen jullie graag!

Hoe werken wij?

Het uitzoeken van trouwringen is een bijzonder moment. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Door een afspraak te maken ben je ervan verzekerd dat wij alle tijd voor jou en je toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen. Maar jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom zonder afspraak, loop gerust onze winkel binnen in Coevorden. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Als jullie helemaal overtuigd zijn van jullie keuze, gaan wij de ringen voor jullie noteren, wij nemen de juiste maat en gaan er mee aan de slag om jullie de mooiste ringen te mogen leveren. Zijn jullie er nog niet helemaal uit, geen probleem! Wij noteren jullie voorkeur zodat jullie er nog over na kunnen denken.

Tweede ring gratis!

Na het uitkiezen van de ringen staat de prijs van de trouwringen vast en die veranderd niet meer. En heel fijn: Bij onze huiscollectie is de tweede ring gratis!

Als de ringen klaar zijn, bellen of mailen wij jullie voor een afspraak om te komen passen. Wanneer alles er perfect uit ziet en de ringen passen, dan gaan we de ringen graveren. En kunt u ze bij ons komen ophalen.

Hoe lang van te voren trouwringen uitzoeken

Dat mag je helemaal zelf weten! Wat belangrijk is om te weten dat het tijd kost om de ring op maat te maken. De levertijd van de ringen is gemiddeld 3 a 4 weken, want iedere ring is immers een uniek exemplaar en wordt speciaal voor jullie gemaakt in de juiste maat, kleur, breedte en dikte, met of zonder diamanten.

Verstandig is om ongeveer 4 tot 6 maanden voor het huwelijk te beginnen met oriënteren zoeken naar trouwringen.

Wil je de ringen zelf ontwerpen samen met onze goudsmeden of heb je speciale wensen, dan kan dit langer duren dan wanneer je een standaard set trouwringen uit zoekt.

bruidssieraden-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Sieraden voor de bruid

Naast trouwringen, hebben wij ook prachtige sieraden voor de bruid passend bij de trouwjurk. De trouwjurk wordt alleen maar mooier als je er de juiste accessoires bij draagt.

Welke bruidssieraden je kiest is natuurlijk afhankelijk van de trouwjurk. Prachtige elegante merken om bruidssieraden van te kopen zijn bijvoorbeeld: Ti Sento, Blush, Diamonfire, ZINZI.

Kom kijken en passen in onze winkel in Coevorden of Emmen, onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Trouwringen specialist

Wolters Juweliers Coevorden is specialist op het gebied van trouwringen en dat willen we u graag laten zien in onze winkel. Bezoek onze eigen site woltersjuweliers.nl waar u alle modellen van onze trouwringmerken kunt zien.