Atelier Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg

Atelier

Wolters Juweliers Coevorden Emmen als reparatie centrum kent twee richtingen, de sieraden en horloges. Een zijsprong is reparatie van klokken.

Trouwringen en sieraden

Wilt u een sieraad ontwerpen? Samen met ontwerpers en goudsmeden Tjardi en Gert Wolters ontwerpt u uw eigen sieraad of trouwring in ons atelier. Heeft u een idee of een wens, dan zorgen wij dat wij dit voor u kunnen maken. Dat klinkt simpel, is het niet, maar het geeft ons voldoening. We `verbouwen` graag trouwringen naar een ander model. We denken tegenwoordig veel mee in gedenksieraden, ook wel rouwsieraden genoemd, hier zijn er veel mogelijkheden als het gaat om het implementeren van uw ideeën en wensen.

Bij Wolters Juweliers kunt u oud goud inleveren, voor contant, een tegoedbon, of voor een sieraad of horloge, wat u maar wilt.

Uw "oude" sieraden verwerken we graag naar een nieuw sieraad, daar zijn we als gespecialiseerde goudsmeden goed in. Vandaar ons verzoek, kom langs voor een voorgesprek en laat u informeren.  We weten ook wel dat het verwerken van uw persoonlijke sieraden tot een nieuw sieraad een lastig en emotioneel proces is. Juist daarom ons verzoek, kom vrijblijvend bij ons langs in ons atelier en laat u informeren, want u kent de mogelijkheden niet. U neemt de informatie mee en denkt over de mogelijkheden na. Vrijblijvend en zonder verplichting of druk.

Wij nemen er tijd voor en informeren u.  En u zult zien dat u veel wijzer en geïnformeerd uit het gesprek komt, dat is onze missie.

Diamant en briljant sieraden

Wolters Juweliers heeft zich door de jaren heen zich ontwikkeld in Coevorden en Emmen als een diamantkenner.
Wolters Juweliers repareert uw diamant zettingen, uw briljant. Elke zetting kunnen we repareren. Eigenlijk maakt het niet uit welke steen u wenst. Opaal, saffier, diamant, smaragd, elke steen die u wenst kunnen we leveren of zetten. Uiteraard kunnen we u vooraf een prijsopgave geven.

Reparatie gouden en zilveren sieraden

Uw sieraden gaan soms kapot, dan is de vraag wie kan uw sieraden weer repareren zodat u ze weer kunt dragen. In ons atelier repareren we deskundig uw sieraden. Wilt u echt nauwkeurig weten wat het gaat kosten dan geven we u een prijsopgave. Dit duurt wel langer, maar u heeft wel de zekerheid waar u aan toe bent. We hebben de gewoonte u te bellen omtrent de prijs, per mail vinden we steeds gemakkelijker.

Horloges reparatie

Batterijen zetten we op een deskundige manier, want soms lijkt het makkelijk maar dat is het niet. Wij testen de horloges altijd op spatwaterdichtheid, zodat u weet of uw horloge lek is of niet. Het liefst houden we uw horloge een dagje hier, zodat we in de ochtend de batterijen voor u kunnen zetten.

Mechanische horloges en Quartz horloges worden in eigen beheer gerepareerd. Neef Leo Wolters is een gespecialiseerd vakman en is sinds 35 jaar werkzaam als horlogemaker en reparateur van klokken.

U kunt eigenlijk elk merk horloge bij ons aanbieden en wij lossen uw reparatie probleem op. Ook onderdelen, bandjes of bijvoorbeeld een horlogeglas kunt u bij ons bestellen, bijna ieder merk is bij ons verkrijgbaar.

Duikhorloges waterdicht testen

Wolters Juweliers beschikt over moderne apparatuur om duikhorloges waterdicht te testen. Heeft u een duikhorloge, altijd een duur horloge, en weet u niet waar u er mee heen moet voor de batterijen wissel, of wilt u gewoon zekerheid, laat het door ons testen.
Wij krijgen geregeld de vraag, kunt u mijn Casio G Shock, Ebel, Rolex, Tissot, Seiko waterdicht testen. Ja dat kan en u krijgt er een testrapport erbij. En dat slechts voor € 15,=
Vaak gaat het om een horloge wat 10 atm waterdicht is of moet zijn, maar na elke batterij wissel wordt dit minder. Als u zeker weten wilt dat uw horloge waterdicht is voor duiken en zwemmen kunnen we u zekerheid bieden.

Klokken reparatie van antieke klokken

Bekijk ook onze speciale pagina over onze klokken reparatie service. Sinds 2016 hebben we de reparatie van klokken weer opgepakt. Na overlijden van onze eigen specialist Henk, hebben we een klokkenspecialist gevonden, Hans, die echt heel graag uw klok repareert, echt heel bijzonder, omdat het specialisme in het klokkenvak uitsterft. Hans is echt een klokkengek, we bedoelen zijn fascinatie voor klokken. Als u echt uw klok niet kunt brengen naar onze winkel in Coevorden, dan haalt Hans uw klok op en brengt hem u terug voor een kleine meerprijs. Voor klokkenreparatie moet u bij Wolters Juweliers zijn Coevorden Emmen en ook in Hardenberg.
Voor klok reparatie komen veel mensen uit Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, maar ook uit Dalen, Oosterhesselen, Aalden , Klazinaveen  naar ons toe.
Klok kapot, Klok reparatie, Klok restauratie, Klok repareren bij Wolters Coevorden.

Atelier Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg goud zilver reparatie klok klokken goudsmid
van 'oud goud' een sieraad naar wens Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg
sieraden reparaties ringen ontwerpen Wolters Juweliers Coevorden Emmen Harddenberg
Reparaties Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Reparaties

Vertrouwen. Daar gaat het allemaal om bij reparaties.

U moet erop kunnen vertrouwen dat uw sieraad bij ons veilig opgeborgen ligt en dat de reparatie deskundig wordt uitgevoerd. Wij verzorgen al sinds 1955 reparaties aan sieraden en zijn hierin gespecialiseerd.

Diamant en Briljant sieraden

Een prachtig gedeelte van ons vak. Wij zijn specialist in Diamant en Briljant sieraden. En dat gaat heel breed, van ontwerp, tot renovatie, of de zetting "eventjes" controleren. Wij verzorgen al uw zetwerk, zowel diamant als edelstenen. Wilt u grote stenen, half karaat of groter? Door de jarenlange ervaring hebben we goede contacten met de stenenwereld en kunnen we voor scherpe prijzen diamant aan u leveren.
Wij verzorgen het diamant in uw trouwring. Maar ook komen klanten voor het verwerken van de as in hun rouwsieraad, (ashanger, of asring)
Veel is mogelijk maatwerk is ons kunde, doel, hobby en passie.