Bering Wolters Juweliers Coevorden

Horloges

U vindt bij Wolters Juweliers een breed assortiment horloges variërend in verschillende prijsklassen met voldoende keuze voor zowel dames als heren in verschillende stijlen.

Onze horlogemerken

Michael Kors is een stoer horloge merk met voornamelijk damesmodellen. Seiko is daarentegen sterk voor heren die een degelijk horloge willen en precieze wensen hebben. Bering heeft een super strakke tijdloze designs voor zowel de man als vrouw.

Garantie en waterdichtheidstester

Wij geven meestal 2 jaar garantie op het uurwerk van het horloges. Daarnaast hebben wij een eigen waterdichtheid tester, zo kunnen wij voor u testen of u met uw horloge kunt gaan duiken.

Seiko Astron

Astron GPS Solar. Het horloge dat zich aan alle tijdzones op aarde kan aanpassen.
Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren.

Eén keer per dag ontvangt een SEIKO Astron automatisch het tijdsignaal. Maar de drager kan ook zelf, met één druk op de knop, contact leggen met 4 of meer GPS satellieten. Op deze wijze bepaalt het zijn positie op aarde en dus de tijdzone, waarna het de wijzers met atoomklok precisie op de juiste lokale tijd zet.

Lees hier meer over de Seiko Astron