Bering Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Horloges

U vindt bij Juweliers Wolters een breed assortiment horloges variërend in verschillende prijsklassen met voldoende keuze voor zowel dames als heren in verschillende stijlen. 

Onze horlogemerken

Michael Kors is een stoer horloge merk met voornamelijk damesmodellen. Seiko is daarentegen sterk voor heren die een degelijk horloge willen en precieze wensen hebben. Jacob Jensen en Bering hebben superstrakke tijdloze designs voor zowel de man als vrouw. 

Ebel is ons Zwitsers topmerk. Het is degelijk en voelt heerlijk aan, en is prachtig vormgegeven voor dames en heren. Dit is slechts een klein deel van onze collectie. U vindt al onze merken onderaan deze pagina.

Garantie en waterdichtheidstester

Wij geven meestal 2 jaar garantie op horloges. Bij Ebel is dat 3 jaar. Daarnaast hebben wij een eigen waterdichtheid tester, zo kunnen wij voor u testen of u met uw horloge kunt gaan duiken.

Seiko Astron

Astron GPS Solar. Het horloge dat zich aan alle tijdzones op aarde kan aanpassen.
Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren.

Eén keer per dag ontvangt een SEIKO Astron automatisch het tijdsignaal. Maar de drager kan ook zelf, met één druk op de knop, contact leggen met 4 of meer GPS satellieten. Op deze wijze bepaalt het zijn positie op aarde en dus de tijdzone, waarna het de wijzers met atoomklok precisie op de juiste lokale tijd zet.

Lees hier meer over de Seiko Astron

EBEL Horloges

Al sinds 1911 symboliseren EBEL-horloges pure perfectie en een passie voor design. Een subtiele symbiose van creativiteit en technische precisie, van functies en emoties. Elegantie en harmonieuze lijnen zijn de belangrijkste kenmerken van de EBEL-horloges, die op elke plek en op elk tijdstip tot hun recht komen. Of u nu op kantoor bent, op de tennisbaan, of op een chique gala.

Wolters Juweliers is officieel dealer van EBEL horloges. Onze collectie horloges is groot en we hebben veel EBEL modellen op voorraad. Ook kunnen wij andere modellen uit de collectie aan u leveren. Zoekt u een artikel dat niet in onze collectie zit? Dan bestellen wij deze zonder problemen voor u. 

Ook kunt u bij ons uw oude EBEL horloge inruilen tegen een nieuw exemplaar

Bekijk hier ons ruime assortiment luxe Ebel horloges.