Jeh-Jewels-sieraden-ringen-hangers-handgemaakt-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Jèh Jewels, ambachtelijke sieraden verkrijgbaar bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Jèh Jewels is een Nederlands sieradenmerk dat op ambachtelijke wijze unieke zilveren ringen, hangers, colliers, armbanden en oorsieraden ontwerpt. Met oog voor detail, puur, een eigen stijl met smaak én passie voor het ambacht: ieder sieraad is authentiek en gemaakt met liefde. De sieraden hebben een hoog draagcomfort.

Jéh Jewels gebruikt hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, G14K zilver verguld, gold filled, G14K goud en echte edelstenen en parels.

Koop uw Jèh Jewel sieraden bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen. Kom gezellig langs in één van onze winkels wij helpen u graag!

Bekijk de colliers, hangers, armbanden en oorsieraden ook alvast op de Jéh Jewel website.

Jeh-Jewels-handgemaakte-ringen-goud-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Jeh-Jewels-duurzame-sieraden-handgemaakt-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Jèh Jewels collectie

De sieradentrends veranderen vaak. Daarom ontwerpen Coby en Elselien, de ontwerpsters van Jéh Jewels twee keer per jaar een nieuwe collectie. De collecties in het voorjaar en najaar passen zich aan op het seizoen. Sommige trends borduren voort op de afgelopen jaren, maar er zitten altijd verassingen tussen. Door de combinatie van de verschillende kleuren en mooie organische vormen ontstaan er prachtige authentieke sieraden van hoogwaardige materialen. De ronde, speelse vormen met bijzondere structuren creëren samen elke keer weer een warme en authentieke collectie.

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht.

Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En - heel belangrijk - met een groot draagcomfort.

Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels! Bekijk deze prachtige collectie sieraden bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Jeh-Jewels-sieraden-ambachtelijk-en-duurzaam-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Jeh-Jewels-oorsierraden,-hangers,-ringen,-colliers-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen