Pandora sieraden Wolters Juweliers Coevorden Emmen Pandora Hardenberg Pandora Hoogeveen

PANDORA Signature collectie bij Wolters Juweliers

Laat je eigen stijl zien met de nieuwe PANDORA Signature collectie. Shop deze veelzijdige sieradencollectie nu bij Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen.

In de nieuwe Pre-Autumn collectie krijgen de iconische PANDORA-elementen – het logo, het hart en de pavé details – een nieuwe uitstraling in duurzame sieraden die je exact kunt afstemmen op de kant van jezelf die je wilt laten zien.

Pandora-signature-collectie-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Pandora - SHINE Collectie

Dit seizoen introduceert PANDORA de Shine collectie bij Wolters Juweliers, een nieuwe collectie vervaardigd uit 18k gold-plated sterlingzilver. Voor hun debuutcollectie van deze lente hebben zij zich laten inspireren door de aard van PANDORA en de veelzijdigheid van vrouwen.

Kom langs in onze winkel en laat je verassen!

Pandora-shine-gouden-gele-sieraden-voorjaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

RAYS OF SUNSHINE bij Pandora

De Rays of Sunshine-sieraden zijn geïnspireerd op de positieve energie en warmte van zonlicht dat al eeuwen lang symbool staat voor goud. De kwaliteit is hoog, de designs zijn betoverend en de sieraden zijn, zoals je van Pandora gewend bent, vakkundig gemaakt.

Pandora-shine-sieraden-goudgeel-charms-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

BEE MINE

Bee Mine-sieraden zijn geïnspireerd op de warme, glanzende kleur van honing, de krachtige en speelse honingbij en de geometrische vormen van de honingraat. De bij is een eeuwenoud symbool van de liefde, vrouwelijke kracht en het geloof dat alles mogelijk is.

Pandora-honey-bee-ringen-geelgoud-aparte-luxe-ringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Panodra-shine-bee-mine-gouden-sieraden-verkijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

HOW TO STYLE

"We houden van grote contrasten. Door dingen te combineren, kun je zoveel dieper je persoonlijkheid in duiken. In een jeans en een T-shirt kun je heel sterk zijn, heel vrouwelijk of juist heel sexy, afhankelijk van hoe je je sieraden draagt."

Hailey Baldwin laat je in dit hiernaast filmpje zien hoe je de sieraden in combinatie met verschillende outfits kunt dragen. Comfy, chique of stoer, het kan allemaal.

Pandora

Uniek met Pandora

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Pandora sieraden. De uitgebreide collectie vindt u in onze winkel in Coevorden. Hier bieden wij u de zilveren bedelarmbanden, zilveren armbanden, leren armbanden en een kleine collectie prachtige zilveren ringen. Als de charm of bedel die u graag wil hebben of schenken toevallig niet in ons assortiment zit, bestellen wij deze voor u, zonder dat u vervolgens de verplichting heeft deze af te nemen. Op deze manier kunt u ook in de regio's Hardenberg en Hoogeveen bij ons terecht voor de mooiste sieraden. Komt bij ons de vraag waarom zou u nog naar de Pandora shop gaan in Zwolle als u ze bij Wolters Juweliers in Coevorden kunt kopen en bekijken?

Het merk staat bekend om de beroemde, zelf samen te stellen bedelarmbanden. Zo stelt u uw eigen unieke armband samen met door u uitgezochte bedels of charms van zilver, goud of muranoglas. Het biedt anderen ook een mogelijkheid om u een bedel als cadeau te geven, waardoor deze een speciale betekenis krijgen. Voor speciale gebeurtenissen zijn er namelijk bijpassende en unieke bedels verkrijgbaar. Er zijn echter ook bijzonder chique en elegante zilveren armbanden en ringen, bijvoorbeeld. De sieraden kenmerken zich vaak door het gebruik van zilver met fijne afwerking en mooie vormpjes, zoals hartjes.

Pandora-sieraden-armbanden,-hangers,-ringen,-charms-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
pandora hardenberg hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen

Pandora charms, armbanden voor onze klanten in Hardenberg en Hoogeveen.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen heeft het unieke dealerschap van Pandora. Wij bedienen onze klanten in weide omstreek. In Hardenberg is door het beleid van Pandora geen dealer, dus komen gestaag klanten bij ons naar Coevorden toe, het is een kwartier rijden!

In Coevorden ligt een zeer uitgebreide collectie. Vandaar dat we veel klanten hebben uit Gramsbergen, Emmen, Klazinaveen, Hardenberg en Hoogeveen en vele dorpen eromheen zoals Lutten, Sleen, Dalen en Schoonebeek.
U kunt in onze winkel in Coevorden de sieraden uitzoeken en bekijken, waardoor u niet via internet hoeft te bestellen. Dit bespaart u een hoop zorgen. Wilt u zeker weten of uw artikel er is, bel ouderwets en we vertellen het u. 0524 512477. Ook als u nog niet langsgekomen bent, kunt u gerust even naar Coevorden bellen om te vragen of een specifieke charm, bedel of ring op voorraad is. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

wolters juweliers pandora hardenberg hoogeveen emmen coevorden

voorjaar 2017 pandora hardenberg hoogeveen emmen coevorden wolters juweliers
pandora essence hardenberg hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen
pandora spring hardenberg hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen