Aller-Spanninga-trouwringen-aanzoeksringen-verlovingsringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Aller Spanninga trouwringen bij Wolters Juweliers Coevorden

150 jaar exclusieve kwaliteit
Aller Spanninga trouwringen zijn bijzondere trouwringen van Hollandse bodem. Ringen voor de mooiste dag van jullie leven, trouwringen, vriendschapsringen, memoireringen of verlovingsringen. Ringen die elk bijzonder moment een gouden randje geven. Aller Spanninga heeft een ruime collectie ringen voor elk moment.

Vind bij Wolters Juweliers Coevorden jouw perfecte ring!

Met liefde voor het vak maakt het team van Aller Spanninga sinds 1863 kwalitatief hoogwaardige trouwringen geheel in eigen beheer. Verrassend mooie ontwerpen ontstaan door een combinatie van ambachtelijk vakwerk en met toepassing van de modernste technieken. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie.

De collectie bestaat uit 14 karaat geelgoud, witgoud en rosé goud of bicolor. Bekijk de gehele collectie trouwringen op allerspanninga.com

Aller-Spanninga-trouwringen-maatwerk-persoonlijk-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Persoonlijke unieke trouwring

Aller Spanninga levert veel maatwerk voor klanten. Kun jij jouw ring niet vinden in de collectie? Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden en stel samen jouw droomring samen. Je kan combineren met meerdere goudsoorten, steentjes, je kan kiezen of de ring bijvoorbeeld glimmend of mat moet worden. Er is veel mogelijk.

Graveren

Om het nog persoonlijker te maken kun je natuurlijk ook een tekst in de ringen laten graveren! Een trouwdatum, naam of tekst. Maak jouw ring nog persoonlijker met een gravure. Kies een van de lettertypes en maak jouw Aller Spanninga ring uniek! Ook is het mogelijk om een trouwring met jullie vingerafdruk of hartslag te ontwerpen.

Aller-Spanninga-lettertypes-graveren-trouwring-Wolters-Juweliers-Coevorden

Kwaliteit

In het Aller Spanninga garantiecertificaat legt de juwelier alle belangrijke gegevens van de trouwringen vast. Als officieel dealer staat Wolters Juweliers Coevorden garant voor de kwaliteit. Met het verzekeringscertificaat verzeker je de trouwringen levenslang tegen verlies en diefstal. Vraag er naar bij ons als je de ringen koopt.

Een echte Aller Spanninga kun je herkennen aan het A:S meesterteken, zo weet je zeker dat je een echte A:S ring in handen hebt.

Memoire ring als trouwring of gewoon als sier ring

Vereeuwig de mooiste momenten van je leven met een memoire ring. Huwelijk, geboorte of een jubileum? Voeg een diamant toe aan je memoire ring en de mooiste momenten zullen voor altijd in je gedachten zijn. Memoire ringen van Aller Spanninga geven memorabele momenten een gouden randje.

Een memoire ring of alliance ring is een smalle ring met enkele of meerdere briljanten op een rij. Bij elke mijlpaal in het leven kan men deze prachtige briljantring laten “meegroeien”. De prijs van de ring is afhankelijk van de grootte van de diamanten en het aantal diamanten. Deze ring is ook erg mooi om naast een trouwring te dragen. Hierdoor krijgt de trouwring een luxe uitstraling.
Memoire ring, Briljant ring,  Briljant rijring, Gouden briljantring, witgouden briljantring, diamanten huwelijk, briljant trouwring Coevorden en Emmen Wolters.

Aller-Spanning-memoires-ringen-alliance-ringen-Wolters-Juweliers-Coevorden
Aller-Spanninga-trouwringen-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over Aller Spanninga trouwringen

Goudsmid Aller Spanninga begint in 1863 in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel en dat dit werkt, blijkt uit de groei die het bedrijf doormaakt. Anno nu is Aller Spanninga Nederlands enige trouwringenatelier. In de geest van de oprichter maakt het team van Aller Spanninga met liefde voor het vak, kwalitatief hoogwaardige trouwringen.

Officieel dealer Wolters Juweliers Coevorden

Als officieel dealer van Aller Spanninga trouwringen, vriendschapsringen, memoireringen en verlovingsringen is het mogelijk dat wij alle modellen van Aller Spanninga zonder problemen kunnen leveren. Kom langs in onze winkel om de ringen te bekijken en te voelen. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen.

Lees ook over de trouwringen van Breuning, Collection Ruesch , of Gerstner.

Aller-Spanninga-ambacht-ringen-trouwen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Aller-Spanninga-trouwringen,-verlovingsringen-aanzoekringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Aller-Spanninga-ringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Aller-Spanninga-Solitair-ringen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen