Rebel and Rose Sieraden shop je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Rebel & Rose, sieraden voor een eigenwijze stijl

Rebel & Rose is een populair Nederlands sieradenmerk. De stoere armbanden zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen. De armbanden zijn gemaakt van natuursteen en leer in combinatie met edelmetaal.  

Ze zijn mooi en modieus, maar tegelijk ook rebels. Ze zijn voor mensen met een eigen mening en een sterke wil. De armbanden zijn goed te combineren met andere armbanden of met uw favoriete horloge. Zo kan ieder zijn of haar eigenwijze stijl ontwikkelen.

Wolters Juweliers is officieel dealer van het merk Rebel & Rose, kom langs in onze winkel in Coevorden of Emmen en laat u verassen door deze stoere sieraden!

rebel-and-rose-stoere-sieraden-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Rebel-and-Rose-armbanden-trending-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Collectie

De Rebel & Rose collectie bestaat uit verschillende lijnen met bijzondere opvallende namen :

  • More Balls then Most armbanden van natuursteen met verzilverde beads
  • Lion Head  armbanden met de kenmerkende leeuwenkop
  • 4 the Roses  speciaal voor de dames: deze armbanden zijn smaller en hebben kleinere steentjes
  • Absolutely leather gevlochten armbanden van topkwaliteit leder
  • Sterling Silver Line zilveren armbanden van Sterling Silver 925 in vele maten

De beads-armbanden worden gemaakt van halfedelstenen en de metalen onderdelen worden voorzien van een plating van zilver, geelgoud en/of roségoud.

Bij de leren banden wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit leer, de sluitingen zijn voorzien van een zilver plating. Alle leren banden worden volledig met de hand gemaakt. De handgemaakte zilveren armbanden worden door de echte Balinese artisians gesmeed tot een superstrakke armband.

Heeft u ergens al een mooie Rebel en Rose armband gezien en wilt u graag zeker weten of Wolters Juweliers deze op voorraad heeft? Dan mag u altijd een mailtje sturen naar coevorden@woltersjuweliers.nl of bellen naar 1 van onze winkels, wij helpen u graag!

rebel-and-rose-danny-vera-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Bekend van het tv-programma Voetbal Inside

Zanger Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu zijn de gezichten van het merk Rebel & Rose. Ze zijn onder andere bekend van het tv-programma Voetbal Inside. Maar ook andere bekende Nederlanders zijn regelmatig met Rebel en Rose armbanden te zien. Ze zijn dan ook populair bij heel veel BN’ers. Rebel & Rose is te zien om de polsen van René van der Gijp, Jan én Monique Smit, Gerard Joling en vele anderen!