Diamant zetten en Briljant zetten

Bij diamant zetten en briljant zetten gaat het om de prachtige schittering, dat vinden wij belangrijk. Stenen die fonkelen, ongeacht de grootte van de steen: Diamant.

Wij kiezen collecties van kleine ateliers, die tevens scherp geprijsd zijn. 
Wij hebben een heel uitgebreide collectie groeibriljant van onder andere de merken R&C briljant sieraden, Diamond, Pas Diamonds, Aller Spanninga relatieringen.

Met diamant geslepen als briljant kunnen we heel veel. Samen met u kunnen we de grootte van de steen, aantal stenen, de zetting vaststellen in het sieraad dat u uitkiest. Uw sieraad als diamant ring, armband, of hanger.
Wij zetten de steen in uw sieraad voor aantrekkelijke prijzen. Diamant zetten we in ringen, armbanden, hangers en oorbellen. Bij Wolters Juweliers gaan we voor topkwaliteit, ook in het diamant zetten en briljant zetten. In advies, ontwerp, uitvoering.

Wij merken dat veel briljant in Trouwringen verwerkt wordt, maar ook in rouwsieraden, memoireringen, en gedenksieraden.
Maar ook in verlovingsringen, en zelfs vriendschapsringen plaatsen we veel diamant.

Diamant is bijzonder hard. Niets is harder, het slijt nooit. Diamonds are forever. 

Beleggen?

Wij verkopen ook losse stenen als beleggingsdiamant.  Elke maat steen is mogelijk, in willekeurige kwaliteit.
Voordat wij gaan bestellen willen wel uw ID kaart gezien hebben, om veiligheidsreden, bij grote maten stenen boven de 1.00 karaat.

U kunt vrijblijvend langskomen om u te laten informeren, of een afspraak maken. Telefonisch kan ook!

Waarde

De waarde van de Groeibriljant sieraad die u inruilt is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. Uw Groeibriljant sieraad is bij Diamond een jaar verzekerd* tegen diefstal, en ook na inruil is uw sieraad weer een jaar lang gratis verzekerd.

Groei

Met de Groeibriljant sieraden van Diamond heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs waardevoller te maken. Ruil uw Groeibriljant sieraad binnen twee jaar in voor een grotere diamant. Het groeipercentage (= het verschilbedrag) is slechts 25%, met een minimum van 125,-.

Diamant zetten Briljant zetten Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

Kwaliteit

De Groeibriljanten worden op traditionele wijze vervaardigd in het sieradenatelier van Diamond. Alle Groeibriljant sieraden zijn vervaardigd uit 18 krt wit-, geel-, of roségoud. De diamanten worden geselecteerd op slijpvorm, gewicht, kleur (H) en helderheid (VS).

Diamant en groeibriljant bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg

Diamant in Emmen en Coevorden, maar ook voor Hoogeveen en Hardenberg

Wij helpen u graag met diamant en briljant zetten in onze winkels in Emmen en Coevorden, welke ook goed bereikbaar zijn vanuit bijvoorbeeld Hoogeveen of Hardenberg. U hoeft dus niet veel moeite te doen om te profiteren van de vriendelijke en deskundige hulp van Wolters Juweliers.