alles-over-groeibriljant-en-memoire-ringen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

GROEIBRILANT KAN BIJ WOLTERS JUWELIERS COEVORDEN EMMEN!

Een GROEIBRILJANT sieraad krijgt u (of koopt u), niet alleen omdat het oogstrelend mooi is én het altijd een speciale betekenis heeft, omdat het een bezegeling is van uw huwelijk, een herinnering is aan de geboorte van uw kind (of kinderen) óf omdat het uw manier is om uw geliefden te herdenken. Een GROEIBRILJANT sieraad is dé manier om verstandig met uw geld om te gaan, telkens voordelig een nieuw sieraad aan te schaffen én in behapbare stapjes te sparen voor de diamant waar u (stiekem) altijd van hebt gedroomd. Natuurlijk kunt u ook direct een DIAMANT sieraad kopen met die grote DIAMANT, maar wij begrijpen ook dat niet iedereen zomaar ineens zoveel geld kan uitgeven.

En omdat we niets liever willen dat elke vrouw (uiteindelijk) het sieraad en de diamant van haar dromen draagt, is dit spaarsysteem opgezet. Zie het maar als onze manier om bij te dragen aan uw geluk.

Hoe werkt groeien?

Dat is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van een reken voorbeeld:
Stel het door u gekregen (of gekochte) groeibriljant sieraad heeft een aanschafprijs van 365 euro. U draagt het sieraad uiteraard dagelijks met veel plezier. Op een gegeven moment bent u er aan toe om een nieuw sieraad uit te gaan zoeken. Met uw sieraad, certificaat en bon, gaat u naar Wolters Juweliers in Coevorden of Emmen.

Daar zoekt u, samen met ons, een nieuw groeibriljant sieraad uit. Dit kan eenzelfde model zijn, maar dan met een grotere steen, óf een totaal ander model. Wij kijken dan in de geldende advies verkoop prijslijsten en ziet dat uw huidige sieraad nog steeds een advies verkoopprijs heeft van 365 euro. Uw nieuwe sieraad moet minimaal 50% duurder zijn dan het door u in te ruilen sieraad. In dit geval 547,50 euro. U rekent uw nieuwe sieraad af, maar ontvangt direct in mindering op uw nieuwe aanschaf de advies verkoopprijs van uw oude sieraad. U hoeft dus slechts 182,50 euro voor uw gloednieuwe sieraad mét grotere diamant te betalen! En omdat u dit ongelimiteerd kan doen, groeit u dus zo (stapje voor stapje) naar een steeds grotere diamant, zonder dat u daar in één klap een gigantisch bedrag voor hoeft neer te leggen. Wolters Juweliers Coevorden Emmen stelt u hierdoor in staat om zonder verlies telkens weer, heel voordelig, een nieuw sieraad aan te schaffen!

Diamant

Meer weten over sieraden met Diamant? Bekijk dan ook onze pagina over Diamant, en bekijk voorbeelden bij het merk R&C Diamonds.

MEMOIRE RINGEN

Leg jouw dierbaarste momenten van je leven vast met een memoirering. Bij elke bijzondere gebeurtenis voeg je een diamant toe aan je memoirering, zodat je de mooiste momenten altijd bij je draagt. Bij elke mijlpaal in het leven kan men deze prachtige briljantring laten “meegroeien” , bijvoorbeeld bij een huwelijk, geboorte van je kindje, of een jubileum of andere dierbare momenten in je leven.

Jouw memoire ring wordt afgewerkt met briljanten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Elke diamant wordt minutieus met de hand gezet. Wist je dat het tegenwoordig helemaal trendy is om een memoirering te gebruiken als trouwring? de eerste diamant staat dan gelijk voor een van de mooiste dagen uit jouw leven!

Memoire ringen zijn leverbaar in:

  • Geheel geelgoud
  • Geheel witgoud
  • Geheel rosegoud
  • Kleurcombinatie geelgoud met witgoud
  • Kleurcombinatie rosegoud met witgoud

We bieden een ruime keuze ringen met diamanten. Weet jij al wat je wilt? Kom langs bij Wolters Juweliers of maak gelijk een afspraak zodat wij alle tijd voor jullie kunnen nemen!