R&C groeibriljant briljant sieraden Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

R&C Sieraden vind je bij Wolters Juweliers

R&C diamant sieraden: STIJLVOL EN ELEGANT

Mooie handgemaakte groeibriljant sieraden uit Nederland.

De sieraden van R&C worden met de hand gemaakt, op maat, op kleur, op gewenste steengrootte. Dit maakt elk juweel uniek en speciaal. Bij deze sieraden staat één ding centraal, de liefde voor ieder sieraad wat door R&C gemaakt wordt. Het kopen ervan is zo persoonlijk en staat vaak voor een belangrijke gebeurtenis in een vrouwenleven. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer van R&C groeibriljant sieraden, u bent van harte welkom in onze winkel in Coevorden om de sieraden in het echt te bewonderen.

Shop nu R&C Miss Spring bij Wolters Juweliers

Groeibriljant-ringen-Woters-Juweliers-Coevorden-Emmen

R&C Groeibriljant

Met een groeibriljant sieraad van dit merk kunt u uw sieraad laten meegroeien met ieder belangrijk levensmoment. Een sieraad staat tenslotte altijd voor een bijzondere fase in uw leven. Stap voor stap kunt u groeien naar een grotere diamant, of switchen naar een nieuw model. U kunt natuurlijk groeien met een byR&C model, maar ook met een groeibriljant sieraad van een ander merk.

Kwaliteit

Ieder sieraad wordt handgemaakt in het eigen atelier van dit merk. U kunt op ieder moment met uw sieraad naar  Wolters Juweliers Coevorden Emmen gaan, binnen 1 jaar, maar ook na 15 jaar, dit maakt niet uit. U groeit in uw eigen tempo.

Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg over groeibriljant :

R&C groeibriljant briljant sieraden spring Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

Spring Collectie

The Spring Collection is de jongste collectie groeibriljant, gecreëerd voor de allereerste kennismaking met een diamanten sieraad, maar waarbij uw diamant door de jaren heen kan laten groeien, of over kunt stappen naar een nieuw model.

De designs zijn jong, fris en boven alles beeldschoon.

Legacy Collectie

The Legacy Collection is de volwassen variant op The Spring Collection. Wat robuustere modellen, maar altijd met een super elegante en vrouwelijke touch.

Ook hier geldt, klein beginnen en groeien naar groter behoort tot de mogelijkheden.

R&C groeibriljant briljant sieraden legacy Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg
R&C groeibriljant briljant sieraden lifetime Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hoogeveen Hardenberg

Lifetime Collectie

De Lifetime Collection is de solitair en alliance collectie, waar de ‘celebration’  van unieke levens momenten in diamanten sieraden tot uitdrukking komt. Of dit nu een huwelijk, jubileum, geboorte van een kind of welke viering dan ook is.

Over de groeibriljant sieraden

Al bijna 70 jaar maakt dit merk prachtige sieraden voor de Nederlandse vrouw. Ieder levensmoment wordt geëerd met een sieraad, áltijd speciaal voor haar gemaakt.
Een familie bedrijf, in zijn puurste vorm. Alles wordt zelf gedaan onder eigen dak. Samen met een team van gespecialiseerde goudsmeden creëert men iedere dag emotie en herinneringen in het goud met de allermooiste diamanten. Bezoek ook de website van dit merk om de gehele collectie te bekijken.

R&C groeibriljant sieraden nu voor Emmen, Hoogeveen en Hardenberg beschikbaar

70 jaar geleden begon Peter Bruining senior met het maken van zegelringen. Inmiddels maakt de derde generatie, deze ambachtelijke sieraden nog steeds, naast de zeer uitgebreide diamanten sieraden collecties. Bekijk en ontdek deze prachtige collectie R&C groeibriljant sieraden bij uw dealer en verkooppunt Wolters Juweliers Coevorden Emmen, dichtbij Hoogeveen en Hardenberg uw Juwelier in de regio.