Gedenksieraden Asring Ashanger

Interesse in gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Om een deel van uw dierbare wel héél dicht bij u te dragen, kunt u door Wolters Juweliers uw persoonlijke gedenksieraad laten maken.

Samen met u ontwerpen wij een sieraad waarin de herinneringen aan uw dierbare zijn verwerkt. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een 'sieraad' genoemd kan worden.
Wij ontwerpen en tekenen samen met u het gewenste sieraad. Vaak gebruiken we uw eigen sieraden bijvoorbeeld trouwringen. Hierbij komen onze goudsmeden in samenspraak met u tot een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar EN herinnering samen smelten.

Er zijn legio mogelijkheden om te zorgen dat uw dierbare altijd bij u is. Zo zijn wij in staat om as, haar of een haarlok in een sieraad te verwerken. Tevens is het mogelijk een vingerafdruk ('fingerprints') of foto van uw dierbare in het sieraad te verwerken. Wij verwerken het in uw ring, hanger, armband, collier, munt, bedel, horloge u noemt het maar op. In goud en zilver.

Onze gedenksieraden zijn uitgevoerd in goud en zilver  voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met diamant, briljant of zirconia. De sieraden kunnen op eenvoudige wijze worden gevuld. Dit kunnen wij respectvol voor u uitvoeren. De sieraden kunnen worden afgedicht met doorzichtige of gekleurde hars.

Als u er bij wilt zijn bij het vullen van uw sieraad met hars of stof, kan dit altijd op afspraak.

Onze gedenksieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen van uw dierbare en laten als geen ander zien waarom ze dicht bij het hart gedragen worden. U kunt bij ons langskomen om de vele mogelijkheden te bekijken en bespreken, maar als u liever een afspraak maakt, wegens privacy of anders, kunt u hier ook een afspraak maken.

terug naar atelier >

See You Gedenksieraden Wolters Juweliers Coevorden
wolters juweliers coevorden emmen gedenksieraden

Mogelijkheden

Onze goudsmeden staan voor u klaar en kunnen samen met u uw wensen laten uitkomen. Zij luisteren naar uw persoonlijke verhaal en gaan hier respectvol mee om. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om gedenksieraden. U kunt as van uw dierbaren laten verwerken in zilveren hangers, ringen en armbanden, maar bijvoorbeeld ook in glaskralen die aan uw Pandora armband passen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om vingerafdrukken te laten verwerken in verschillende soorten sieraden.

Bij Wolters Juweliers Coevorden kunnen we zelfs portretten in een hanger laten laseren of knuffelstenen van glas laten maken met daarin as verwerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs in onze winkels, we laten u graag alles zien.

wolters juweliers coevorden emmen lazergravure gedenksieraden fingerprints
wolters juweliers coevorden emmen gedenksieraden