Zilver

Trendy, origineel, gewaagd, tijdloos, eenvoudig, jong en strak, zijn woorden die je bij zilver kunt gebruiken. Zilveren sieraden passen bij je kleding omdat de kleur neutraal is. Ze zijn betaalbaar, vandaar dat wij ook gek zijn op mooie zilveren sieraden. Wolters Juweliers is specialist in zilveren sieraden, de collectie is ongekend breed.

Onze merken
We hebben vele uitschieters in huis. Pandora is een geweldig armband en ringenmerk, een mooie brede collectie. En wat dacht u van Buddha to Buddha, Zinzi, Ti Sento, Breuning, Trollbeads  of de prachtige ontwerpen van de Spaanse Daniel Vior.  Een mooie tip is Diamonfire, chique stijlvolle sieraden in Tiffany stijl zilver zirconia combinatie.

Pandora
Trots zijn we bij Wolters Juweliers Emmen Coevorden op ons merk Pandora. Per plaats is er maar een dealer en wij hebben bijna de hele collectie van Pandora in huis. Het mooie is dat Pandora qua stijl frisser en sierlijker is geworden, ook zijn de bedels nu gerhodineert wat betekend dat de bedels niet meer zwart worden vanwege de beschermlaag.

Buddha to Buddha
Net zo trots is Wolters Juweliers Coevorden Emmen op het merk Buddha to Buddha. Rustige vormgeving wel stijlvol en stoer, kenmerkt Buddha to Buddha. De collectie is sterk gericht op de armbanden maar de ringen zijn inmiddels populair. De oorknopjes zijn pas uit en ook wunderbar. In hangers en colliers is de collectie bescheiden.

Naast alle merken hebben we de ruimste keuze in zilveren armbanden, zilveren ringen, zilveren vriendschapsringen, zilveren colliers en hangers. Kom naar de winkel en verwonder u!