Guess horloges kopen bij Wolters Juweliers Coevorden

GUESS horloge kopen bij Wolters Juweliers Coevorden

Sexy en stijlvol dat zijn de horloges van GUESS. Dit merk heeft een uitgebreide collectie dat gekenmerkt wordt als modieus, chique en trendy. Daarnaast wordt er gewerkt met duurzame materialen, waardoor de horloges jarenlang mee zullen gaan. De gedetailleerde designs en unieke stijlen sluiten altijd aan op de nieuwste trends, maar weten tegelijkertijd de iconische details te behouden. Allerlei soorten materialen komen in de mooie collectie voor: horlogebanden van staal, leer en kunststof.

Opvallende dames en herenhorloges

GUESS horloges biedt een ruimte collectie voor dames en heren. De damescollectie loopt uiteen van trendy-casual horloges tot meer tijdloze en chique horloges. De collectie voor heren bestaat uit krachtige en mannelijke designs en materialen.

Het grote aanbod in horloges wordt door meerdere lanceringen van nieuwe ontwerpen per jaar up to date gehouden. Bij Wolters Juweliers Coevorden ligt een ruime collectie GUESS horloges voor u klaar.

Webshop

Liever het gemak van online shoppen? Koop nu uw nieuwe GUESS herenhorloge of dameshorloge in onze webshop.

Guess-herenhorloges-en-dameshorloges-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Guess-dameshorloge-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over GUESS horloges

In 1981 werd het merk opgericht door broers Armand, Georges, Paul en Maurice Marciano. Het eerste product van de 4 broers was een Guess spijkerbroek. Dankzij de juiste marketingstrategie werd Guess wereldberoemd. Het eerste horloge kwam in 1984 op de markt en werd ontworpen in dezelfde stijl als de kledinglijn.

Guess heeft als doel om complete outfits met bijhorende accessoires te vervaardigen. Met ruim 25 jaar ervaring is het merk een begrip geworden op het gebied van horloges in Nederland. Guess heeft een uitgebreide collectie dat gekenmerkt wordt als modieus, chique en trendy. Daarnaast werkt men met duurzame materialen, waardoor de horloges jarenlang mee zullen gaan.

Guess-herenhorloge-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Guess-opvallende-dameshorloge-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Guess-herenhorloge-STYLE-W0965G1-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Guess-dameshorloge-STYLE-W0838L1-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Officieel dealer

Wolters Juweliers Coevorden is officieel dealer van GUESS horloges. Vandaar dat we veel klanten hebben uit Gramsbergen, Klazienaveen, Hardenberg en Hoogeveen en vele dorpen eromheen zoals Lutten, Sleen, Dalen en Schoonebeek.

opvallende-Guess-horloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen