Micheal Kors Smartwatch actie shop nu bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Michael Kors Acces Smartwatches ACTIE bij Wolters Juweliers

Het perfecte cadeau voor voor als je geslaagd bent! Een mooi cadeau en aandenken wat extra dierbaar is omdat hij of zij deze van jou heeft gekregen! En deze smartwatches shop je nu ook eens heel voordelig bij Wolters Juweliers! Bestel hem snel of kom gauw langs in onze winkel want OP=OP!

Micheal Kors Smartwatch kopen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Hét horloge voor jouw lifestyle. Een gloednieuw assortiment smartwatches en accessoires in de uitgesproken stijl van Michael Kors. Zo tonen de horloges verschillende achtergronden die naar eigen voorkeur met een simpele swipe kunnen worden veranderd, de siliconen of leren bandjes zijn verwisselbaar, en het systeem is naast Android toestellen ook werkzaam voor de iPhone.

De nieuwste smartwatch GEN 4 ACCES modellen hebben een hartslagsensor voor het bijhouden van je hartslag door de dag heen & tijdens het sporten. Verder beschikken de horloges over een GPS voor het tracken van je workouts.
Kom langs in onze winkels om de nieuwste modellen te passen of shop ze nu online:

micheal-kors-acces-gen-4-sofie-smartwatch-shop-nu-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

MICHAEL KORS SMARTWATCH ACCES GEN 4 SOFIE NU SHOPPEN

Wil je de Micheal Kors Smartwatch van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Coevorden en ontdek de nieuwste Smartwatches, je vindt in onze winkel ook de Fossil Q Smartwatches. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is Officieel dealer van Micheal Kors horloges, bekijk ook onze pagina over de andere modellen van Micheal Kors horloges.

Draagbare technologie in een luxe uitvoering. Stem het touchscreen af op je stemming, houd je social media en fitnessdoelen bij.

Michael-Kors-smartwatch-sofie-shoppen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Smart en stijlvol

Met veel keuzemogelijkheden voor wijzerplaten en bandjes past het horloge bij elke gelegenheid. Een wijzerplaat voor elke look: Personaliseer je wijzerplaat tot in de kleinste details en bewaar je favorieten voor hergebruik wanneer je wilt.

Benut je work-out optimaal met de ingebouwde fitness- en activiteitenmonitor. En met de spraakfunctie zoek je op internet en stel je de juiste meldingen in voor agenda-afspraken, e-mails. De smartwatch is verkrijgbaar met een leren of siliconen bandje.

Micheal-smartwatch-sporthorloge-dameshorloge-sofie-shop-nu-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Over Michael Kors horloges

De Michael Kors horloges worden sinds 2004 op de markt gebracht in een speciale horlogelijn die door de gelijknamige Amerikaanse ontwerper is gestart. De horloges dragen niet alleen de naam van hun ontwerper maar ademen ook zijn stijl: luxueus, Amerikaans, sportieve casual chic met een tijdloze elegantie.

Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge. Het zijn sieraden die een essentieel onderdeel vormen van de modebewuste garderobe van de trendy vrouw en man. De casual look van het Michael Kors horloge zorgt er namelijk voor dat de horloges door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden.

Officieel dealer

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel dealer en verkooppunt van Micheal Kors horloges en Michael Kors Smartwatches, bezoek onze winkel om de horloges en Smartwatches in het echt te bewonderen. Onze winkels in Emmen en Coevorden liggen dermate gunstig dat ze ook gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Hoogeveen en Hardenberg.

Micheal-Kors-Acces-Smartwatch-horloge-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen, Hoogeveen en Hardenberg
Michael-Kors-Acces-smartwatch-horloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen