Picto-horloges-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Picto horloges koop je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Picto horloges zijn unieke horloges voor liefhebbers van design en minimalisme. Dit horlogemerk heeft een uniek technisch ontwerp. De uren worden aangegeven door een stip op de roterende wijzerplaat, terwijl de minuten worden aangegeven met een minimalistische wijzer.

Met Picto ben je geen slaaf van de tijd, hier wordt de dag niet onderverdeeld in minuten en seconden. Het is een momentopname, een 'picture' van de tijd: Picto. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer anders.

Het horloge is leverbaar in verschillende kleur/uurwerk/band combinaties en heeft een diameter van 40mm of 30mm. Je hebt al een Picto horloge vanaf 129,- euro. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is Officieel dealer van Picto horloges, kom langs in onze winkels en laat je verassen door dit unieke minimalistische design merk.

picto-horloges-design-minimalistisch-dameshorloges-en-herenhorloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Picto-watches-unieke-tijdweergave-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Draaiende wijzerplaat

Met zijn strakke, minimalistische grafische lijnen zet dit horlogemerk een nieuwe standaard voor de manier van het tonen tijd. Een stip op de draaiende wijzerplaat in een contrasterende kleur geeft het uur aan, daarnaast is er slechts één wijzer welke de minuten van de tijd aangeeft. Alle overbodige details zijn in dit ontwerp weggelaten, de ware kunst van het minimalisme.

Picto-design-watch-koop-je-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Picto-design-dameshorloge-koop-je-bij-Wolters-Juweliers
picto-horloges-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Picto-design-herenhorloge-koop-je-bij-Wolters-Juweliers

Over Picto horloges

Steen Georg Christensen ontwierp samen met Erling Andersen in 1984 de eerste Picto horloge. Het horloge met de roterende wijzerplaat is geïnspireerd op de middeleeuwse kerkklok. Het horloge moest zo minimalistisch mogelijk zijn en alleen bestaan uit een wijzerplaat en een stip.

Het resultaat is PICTO. wat beeld betekent. Met zijn minimalistische, sterke graphics slaagt het merk erin om een uniek horloge te presenteren. PICTO is 's werelds eerste polshorloge dat de tijd als een pictogram weergeeft - of een icoon van de tijd voortdurend in beweging.

over-Picto-Watches-verkooppunt-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Design horloges voor regio Hoogeveen en Hardenberg

Wolters Juweliers is een verkooppunt van de minimalistische design horloges van Picto Rosendahl dus kom langs om de horloges passen! Onze winkels in Emmen en Coevorden liggen dermate gunstig dat ze ook gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Hoogeveen en Hardenberg. Heeft u een vraag of zoekt u een specifiek model? Neem gerust contact met ons op via coevorden@woltersjuweliers.nl of bel: (0524) 51 24 77

Picto-design-minimalistische-horloges-bij-wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen