Diamant bij Wolters Juweliers

Wij van Wolters Juweliers zijngek op mooie glimmende sieraden vooral als het Diamant is.  We werken o.a. met merken, maar vervaardigen ook zelf sieraden. Wij beschikken over de merken: Diamond Nederlands Ambacht, R&C diamonds,  PAS diamonds, en onze eigen productie. Zij en WIJ van Wolters Juweliers Coevorden Emmen vervaardigen en verwerken topkwaliteit diamant/briljant in prachtig gezette juweeltjes.
 Al uw diamant sieraden kunt u bij ons laten repareren, het maakt niet uit welk merk of wat er moet gebeuren, wij hebben ( samen met onze zetters en goudsmeden ) kijk op wat er moet gebeuren.
Graag willen we uw briljant sieraden - de zettingen- controleren en uw stenen schoonmaken, zodat uw sieraad weer gaat glimmen.

Zowel Diamond, R&C Diamonds,  Pas Diamonds, als ook Wolters Juweliers, vervaardigen op traditioneel ambachtelijke wijze de mooiste gouden sieraden met diamanten. In de gieterij en het atelier worden uw sieraden met de grootste zorg vervaardigd. Dagelijks zijn hier gieters, goudsmeden en diamantzetters bezig om op traditioneel ambachtelijke wijze de bijzondere collecties af te werken.

Diamond sieraad als groeibriljant

Een briljant sieraad is niet alleen heel mooi, maar ook een heel interessant en leuk spaar systeem en dat is financieel gezien héél aantrekkelijk! Een ring, of hanger in het groeisysteem kunt u namelijk laten “groeien”. De officiële term hiervoor is een zogenaamde GROEIBRILJANT .

Wat zou u ervan vinden als uw sieraad door de jaren heen gewoon haar oorspronkelijke aanschafwaarde behoudt óf zelfs meer waard is geworden?
En dat u uw sieraad op elk gewenst moment kunt inwisselen voor een sieraad met een grotere en mooiere diamant? Dat u daardoor kunt genieten van jouw sieraad in de wetenschap dat u een verstandige investering hebt gedaan, omdat uw sieraad waardevast blijft en zelfs in waarde stijgt?

En dat u tegelijkertijd in bereikbare stapjes kunt sparen voor dat sieraad met die joekel van een diamant, waarvan u (tot voor kort dacht) dat zoiets alleen weggelegd was voor de allerrijksten?

 

Diamond Nederlands ambacht Wolters Juweliers Coevorden Emmen
diamond nederlands ambacht Wolters Juweliers Coevorden Emmen

GROEIBRILANT KAN BIJ WOLTERS JUWELIERS COEVORDEN EMMEN!

Een GROEIBRILJANT sieraad krijgt u (of koopt u), niet alleen omdat het oogstrelend mooi is én het altijd een speciale betekenis heeft, omdat het een bezegeling is van uw huwelijk, een herinnering is aan de geboorte van uw kind (of kinderen) óf omdat het uw manier is om uw geliefden te herdenken. Een GROEIBRILJANT sieraad is dé manier om verstandig met uw geld om te gaan, telkens voordelig een nieuw sieraad aan te schaffen én in behapbare stapjes te sparen voor de diamant waar u (stiekem) altijd van hebt gedroomd. Natuurlijk kunt u ook direct een DIAMANT sieraad kopen met die grote DIAMANT, maar wij begrijpen ook dat niet iedereen zomaar ineens zoveel geld kan uitgeven.

En omdat we niets liever willen dat elke vrouw (uiteindelijk) het sieraad en de diamant van haar dromen draagt, is dit spaarsysteem op poten gezet. Zie het maar als onze manier om bij te dragen aan uw geluk. 

 

Hoe werkt groeien?

Dat is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van een reken voorbeeld:
Stel het door u gekregen (of gekochte) groeibriljant sieraad heeft een aanschafprijs van 365 euro. U draagt het sieraad uiteraard dagelijks met veel plezier. Op een gegeven moment bent u er aan toe om een nieuw sieraad uit te gaan zoeken. Met uw sieraad, certificaat en bon, gaat u naar uw dichtstbijzijnde Wolters Juweliers Coevorden Emmen.

Daar zoekt u, samen met de juwelier, een nieuw groeibriljant sieraad uit. Dit kan eenzelfde model zijn, maar dan met een grotere steen, óf een totaal ander model. De juwelier kijkt in de dan geldende advies verkoop prijslijsten en ziet dat uw huidige sieraad nog steeds een advies verkoopprijs heeft van 365 euro. Uw nieuwe sieraad moet minimaal 50% duurder zijn dan het door u in te ruilen sieraad. In dit geval 547,50 euro. U rekent uw nieuwe sieraad af, maar ontvangt direct in mindering op uw nieuwe aanschaf de advies verkoopprijs van uw oude sieraad. U hoeft dus slechts 182,50 euro voor uw gloednieuwe  sieraad mét grotere diamant te betalen! En omdat u dit ongelimiteerd kan doen, groeit u dus zo (stapje voor stapje) naar een steeds grotere diamant, zonder dat u daar in één klap een gigantisch bedrag voor hoeft neer te leggen. Wolters Juweliers Coevorden Emmen stelt u hierdoor in staat om zonder verlies telkens weer, heel voordelig, een nieuw sieraad aan te schaffen!