Corona informatie Wolters Juweliers update 2-1-2021

Trouwringen uitzoeken in Corona tijd? Dat kan, bel ons voor een afspraak. 0524-512477

Bestellen en bezorgen

Omdat de overheid alle niet-essentiële winkels heeft gesloten kunnen we je in onze winkels helaas niet adviseren of producten verkopen. Online bestelde en betaalde producten kun je afhalen bij onze afhaalpunten in de winkels. We volgen hiermee de richtlijnen van de overheid voor het bestrijden van de verspreiding van het virus.
Via de mail, Facebook, Instagram, webshop zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens openingstijden is het ook mogelijk om te videobellen met het nummer 0612432611 (Coevorden) en 0627258182 (Emmen) om samen met ons tot een mooi cadeau te komen. Wij zullen uw cadeau prachtig verpakken. Zie de contactpagina.

Reparaties ophalen en afleveren

In lijn met de verscherpte coronamaatregelen zijn onze locaties voor reparatie geopend. Voor het brengen of ophalen van uw reparaties kunt u terecht bij onze reparatieateliers:

  • Friesestraat 4 Coevorden
  • Min. Kanstraat 4 Emmen

Als uw reparatie gereed is, ontvangt u telefonisch, App of per mail bericht.

Bezorging en afhaalmogelijkheden

  • Alle bestellingen boven €50.- worden gratis verzonden.

Binnen de straal van 30 kilometer worden alle bestellingen gratis via onze eigen bezorgservice thuisbezorgd. Dit betekent dat alle pakketten binnen de straal van 30 kilometer zonder kosten bezorgd worden.

Verlenging retourtermijn

De normale retourperiode voor producten die in onze winkels en webshop zijn aangeschaft is 14 dagen. Wij verlengen deze retourperiode naar 50 dagen. Uiteraard zijn de producten onbeschadigd en ongebruikt en komen terug in de originele verpakking met de aankoopbon en garantie bewijs. Bij twijfel: bel ons.

Bestelmogelijkheden

Webshop

Een klein gedeelte van onze collectie is op onze beperkte webshop te vinden. Binnen de straal van 30 kilometer bezorgen wij alle bestellingen gratis via onze eigen bezorgservice. Bestellingen buiten deze regio worden boven €50,- gratis verzonden.
We hebben in samenwerking met twee leveranciers hun webshop op onze site geplaatst. U kunt daarop kiezen, niet bestellen. Kies een product en mail het naar ons toe. Makkelijkst is een link kopiëren of bladzijde kopiëren en plakken. De eerste is mijnjuwelier  de tweede is  excellent jewellery

Niet alles staat op onze webshop. Bent u op zoek naar iets specifieks wat u op onze website niet kunt vinden, mail naar  winkelcoevorden@woltersjuweliers.nl of bel naar 0524-512477. We helpen u dan graag verder.

Bestel via Instagram en Facebook

Dagelijks plaatsen wij berichten op Instagram en Facebook met cadeautips voor kerst en oud & nieuw. Als u geïnteresseerd bent in deze producten kunt u een bericht sturen via de chat van Instagram en Facebook. Uiteraard kunt u ook mailen naar  winkelcoevorden@woltersjuweliers.nl  of  emmen@woltersjuweliers.nl  of bellen naar Coevorden of Emmen.

Beeldbellen

Vanaf 15 december is het mogelijk om afspraak in te plannen om via beeldbellen een mooi cadeau aan te schaffen. Dit kan via Whatsapp. Tijdens deze afspraak neemt een van onze medewerkers u mee de winkel in. Zij tonen u met de mobiele telefoon de collecties in de winkel en adviseren u graag. We leveren het ingepakte cadeau graag bij u af. Mocht het toch niet in de smaak vallen, ruilen en retourneren is altijd mogelijk. Om een beeldbel afspraak in te plannen, kunt u een afspraak maken via 0524-512477  Coevorden of 0591-614470  Emmen.

Bellen

Bent u op zoek naar mooi cadeau voor de feestdagen. Bel ons met uw vraag en wij helpen u graag telefonisch verder, zodat u de beste beslissing kunt maken.

Mailen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen. Mail ons met uw vraag en wij helpen u graag verder.

Laat uw cadeau direct bij de ontvanger bezorgen

Kunt u door corona helaas niet zelf een cadeau brengen? Wij versturen het cadeau graag direct naar de ontvanger.

Cadeaubon

Onze Juwelierscheques ofwel cadeaucheques worden in een mooie cadeauverpakking toegestuurd op het gewenste adres. Kom naar de winkel zodra het weer kan om wat moois uit te zoeken! Bestel hem via de App, telefonisch, mail of online.  Anders dan online kunt u elk willekeurig bedrag bestellen.