Op dit moment zijn deze maatregelen niet van toepassing

KOM BINNEN. WELKOM.  WE ZIJN WEER OPEN !!!!

U mag binnen komen zonder afspraak. Wilt u toch afspreken, dat kan!!!
BEL, APP, Mail, Messenger, Contactformulier invullen.

WE zijn blij u weer in de winkel te kunnen ontvangen. Wilt u liever uw tijd reserveren, dat kan. Maak vlug de reservering, we staan graag voor u klaar.
Bel ons. Via de mail, Facebook, Instagram, webshop zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens openingstijden is het ook mogelijk om te videobellen met het nummer 0612432611 om samen met ons tot een mooi cadeau te komen. Wij zullen uw cadeau prachtig verpakken. Zie de contactpagina.

Reparaties ophalen en afleveren zonder afspraak

U mag zonder afspraak reparaties in de winkel brengen en afhalen.
Dus batterijen, kapotte horloges, sieraden die stuk zijn etc. U brengt ze naar de winkel, wij nemen het aan en geven u een datum wanneer de reparatie klaar is.
Voor het brengen of ophalen van uw reparaties kunt u terecht bij onze reparatieateliers:

  • Friesestraat 4 Coevorden

Als uw reparatie gereed is, ontvangt u telefonisch, App of per mail bericht.

Bezorging en afhaalmogelijkheden

  • Alle bestellingen boven €50.- worden gratis verzonden.

Verlenging retourtermijn

De normale retourperiode voor producten die in onze winkels en webshop zijn aangeschaft is 14 dagen. Wij verlengen deze retourperiode naar 30 dagen. Uiteraard zijn de producten onbeschadigd en ongebruikt en komen terug in de originele verpakking met de aankoopbon en garantie bewijs. Bij twijfel: bel ons.

Bestelmogelijkheden

Webshop

We hebben de mooie merken Zinzi en Excellent in onze webshop opgenomen. U kunt daar uw sieraad bestellen. Veel keuze, maar niet alles direct op voorraad, hier wordt nog aan gewerkt.

Bestellingen buiten deze regio worden boven €50,- gratis verzonden.
We hebben in samenwerking met een leverancier hun webshop op onze site geplaatst. U kunt daarop kiezen, niet bestellen. Kies een product en mail het naar ons toe. Makkelijkst is een link kopiëren of bladzijde kopiëren en plakken. Bekijk  mijnjuwelier

Niet alles staat op onze webshop. Bent u op zoek naar iets specifieks wat u op onze website niet kunt vinden, mail naar  winkelcoevorden@woltersjuweliers.nl of bel naar 0524-512477. We helpen u dan graag verder.

Bestel via Instagram en Facebook

Dagelijks plaatsen wij berichten op Instagram en Facebook met cadeautips voor kerst en oud & nieuw. Als u geïnteresseerd bent in deze producten kunt u een bericht sturen via de chat van Instagram en Facebook. Uiteraard kunt u ook mailen naar  winkelcoevorden@woltersjuweliers.nl  of bellen naar Coevorden.

Beeldbellen

Dit kan via Whatsapp . Tijdens deze afspraak neemt een van onze medewerkers u mee de winkel in. Zij tonen u met de mobiele telefoon de collecties in de winkel en adviseren u graag. Mocht het toch niet in de smaak vallen, ruilen en retourneren is altijd mogelijk. Om een beeldbel afspraak in te plannen, kunt u een afspraak maken via  06-12 43 26 11 Coevorden.

Bellen

Bent u op zoek naar mooi cadeau. Bel ons met uw vraag en wij helpen u graag telefonisch verder, zodat u de beste beslissing kunt maken.

Mailen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau. Mail ons met uw vraag en wij helpen u graag verder.

Laat uw cadeau direct bij de ontvanger bezorgen

Kunt u door corona helaas niet zelf een cadeau brengen? Wij versturen het cadeau graag direct naar de ontvanger.

Cadeaubon

Onze Juwelierscheques ofwel cadeaucheques worden in een mooie cadeauverpakking toegestuurd op het gewenste adres. Kom naar de winkel zodra het weer kan om wat moois uit te zoeken! Bestel hem via de App, telefonisch, mail of online.  Anders dan online kunt u elk willekeurig bedrag bestellen.