Klik and GO op de vier categorieën naar de webshop.

EBEL is architectuur zo beschrijft EBEL dit op haar website.  Klik hier voor de uitleg van EBEL zelf.
Het ontwerp begint met een schets, schaalmodellen, harmonische verhoudingen, fijne afrondingen. EBEL weet de verhouding te vinden tussen architectuur en materiaal afwerking.
In architectuur alswel in de horloge fabricage komt artistiek ontwerp en subtiel ontwerp tezamen met technische precisie.
EBEL ziet horloges fabriceren als architectuur, een samenkomst van architectuur en technische precisie wat als resultaat geeft een schoonheid van zakelijkheid en emotie.

Wij zijn trots erop dat dit Zwitsers topmerk ons heeft geselecteerd na strenge selectie als official dealer. Wij hebben een uitgebreide collectie in huis en kunnen via de webshop u aan huis leveren wat u wenst.

 

Wolters Juweliers Coevorden is officieel EBEL dealer voor regio Overijssel en Drenthe. Door ons ruime assortiment en gunstige ligging, is onze winkel in Coevorden uw beste optie wanneer u op zoek bent naar EBEL in Hoogeveen, EBEL in Hardenberg, EBEL in Enschede en EBEL in Almelo en ook hebben we EBEL klanten uit Zwolle. In Coevorden kunt u ons ruime aanbod aan EBEL horloges bekijken en passen. Uiteraard kunt u ook met behulp onze website en catalogus alvast een horloge uitkiezen als voorbereiding. Uiteraard verzorgen wij al uw reparaties en batterijen voor uw EBEL horloge.

Inruilactie

Profiteer nu van onze spectaculaire inruilactie!! Bij aanschaf van een nieuwe EBEL horloge, kunt u uw oude EBEL horloge (ongeacht staat of leeftijd) bij ons inruilen. Bij aankoop van een nieuw EBEL horloge tot €3000,- ontvangt u 500 euro inruil voor uw oude EBEL horloge. Bij duurdere modellen, boven de € 5000,= kan dit oplopen tot € 2000,=.

Lever uw oude horloge in en krijg tot € 2.000,- euro retour op uw horloge! Voor meer informatie over deze geweldige mogelijkheid, bel ons of bezoek ons in de winkel in Coevorden.