Ebel horloges Nederland dealer Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg Hoogeveen

Ebel horloges Zwitserse topkwaliteit vindt u bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel erkent dealer van Ebel horloges. Onze collectie horloges is groot en we hebben veel horloge modellen op voorraad. Wilt u een onderscheidend horloge kopen of cadeau doen? Bekijk dan hieronder onze collectie. De bekendste horloge lijnen zijn Classic, Wave, SportBrasilia & Beluga. Zoekt u een artikel dat niet in onze collectie zit? Dan kunnen wij deze zonder problemen voor u bestellen. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie op uw Ebel horloge.

Inruilactie

Profiteer ook van onze spectaculaire inruilactie: Lever uw oude Ebel horloge in en krijg tot 1.000,- euro retour op uw horloge!

Ebel horloges

Ebel horloges zijn van een iconisch ontwerp met moderne en dynamische elementen. De soepele banden kenmerken zich om hun draagcomfort; u voelt als het ware niet dat u het horloge om heeft. Alle horloges zijn afgewerkt met een krasvrij saffierglas, met een elegant oog voor detail. De aanzet is met dezelfde zorg bevestigd, waardoor het lijkt alsof alle delen van het horloge in elkaar over lopen.

De wijzerplaten van Ebel horloges kunnen op prachtige wijze afgezet zijn met briljant, wij worden altijd warm van een parelmoer wijzerplaat bovendien. Wat vind u van een met briljant afgezette bezel ( buitenkant kast). Practisch vinden wij dat deze horloges allemaal perfect waterdicht zijn zwemwaterdicht.

Bekijk hier onze Ebel collectie. Als u meer wilt weten en wilt zien bent u van harte welkom.