Michael-Kors-Acces-Grayson-Silver-MKT5025-Smartwatch-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Michael Kors Acces Grayson Silver MKT5025 Smartwatch

369,00

De Grayson combineert een luxe en sportief uiterlijk en heeft een nieuw high-definition display gezicht en een draaiende kroon voor snel scrollen door apps, wijzerplaten en meer.

Model: Michael Kors Acces Grayson Silver MKT5025

De Grayson combineert een luxe en sportief uiterlijk en heeft een nieuw high-definition display gezicht en een draaiende kroon voor snel scrollen door apps, wijzerplaten en meer. Het model straalt zowel luxe als sportiviteit uit. Deze touchscreen smartwatch is beschikbaar in vier verschillende platings en vier verwisselbare bandjes.

Door de functionaliteit van Android Wear ™ 2.0 blijf je verbonden met jouw doelen en favoriete apps, houd je social media en fitnessdoelen bij, en nog veel meer. De wijzerplaat is eenvoudig te verwisselen en ook kun je variëren met de horlogebandjes van siliconen, leer en een slangenprint.

Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om dit prachtige Michael Kors Access horloge op uw gemak te bewonderen, wij helpen u graag!

Product Description

Michael Kors Acces Grayson Silver MKT5025
Merk: Michael Kors
Serie: Michael Kors Acces
Doelgroep: Heren
Artikelnummer: MKT5025
Materiaal: RVS
Diameter: 47mm
Wijzerplaat: Digitaal aanpasbaar
Type uurwerk: Digitaal Smartwatch
Kleur band: Zilverkleurig
Sluiting: Vouwsluiting
Glas: Mineraalglas
Waterdicht: 30 (spatwaterdicht)

Extra functies:
Alarm, Analyse software, Android 2.0, Apps downloaden, Berichtweergave, Bluetooth, Caller ID, Calorieverbranding, Datum, iOS besturingssysteem, Meten van slaapgedrag, Muziekbediening, Oplaadbare batterij, Opladen via netstroom, Spraakbesturing, Stroomconnector, Touchscreen, Trilfunctie

Bekijk ook onze andere Micheal Kors Smartwatches en bezoek onze winkel. Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel erkent dealer van Micheal Kors Smartwatches.

Over Micheal Kors

De Michael Kors horloges worden sinds 2004 op de markt gebracht in een speciale horlogelijn die door de gelijknamige Amerikaanse ontwerper is gestart. De horloges dragen niet alleen de naam van hun ontwerper maar ademen ook zijn stijl: luxueus, Amerikaans, sportieve casual chic met een tijdloze elegantie.

Over Michael Kors Acces

De smartwatch collectie van Michael Kors heeft als naam de Michael Kors Access collectie. Ontworpen door Michael Kors. Aangedreven door Android Wear™. Hét horloge voor jouw lifestyle. Een gloednieuw assortiment smartwatches en accessoires in de uitgesproken stijl van Michael Kors. Zo tonen de horloges verschillende achtergronden die naar eigen voorkeur met een simpele swipe kunnen worden veranderd, de siliconen of leren bandjes zijn verwisselbaar, en het systeem is naast Android toestellen ook werkzaam voor de iPhone.