Garmin-forerunner-Wolters-Juweliers

Garmin Forerunner® 35 Black

149,99

Garmin Garmin Forerunner® 35 Black Smartwatch. Luister naar je lichaam met deze Forerunner Smartwatch. Deze smartwatch is uitgevoerd met de meest uitgebreide functies waarmee je, als dat wilt, de hele dag je gezondheid kan meten. Je kan met het breedste aanbod van functies voor 24/7 je gezondheid monitoren met de Body Battery energiemonitor, ademhalingsregistratie, Pulse Ox en veel honderden functies meer. De Vivoactive geeft jouw een totaalbeeld wat betreft je gezondheid. Houd je van muziek? Download dan Spotify of Deezer en speel je favoriete muziek af tijdens je oefeningen, golfen, fietsen of tijdens het hardlopen. Een Smartphone is dan niet nodig, luister naar muziek op je Vivoactive tijdens je trainingen, sportieve activiteiten, cardio, yoga en krachttrainingen. Maak je keuze uit meer dan 20 voorgeinstalleerde sport-apps en ontvang oefeningen voor cardio, krachttrainingen, yoga, en Pilates op het display van je smartwatch. Beweeg langer met de batterij die een levensduur heeft van maximaal 7 dagen in de smartwatchmodus en 5 uur in de GPS- en muziekmodus.

Kom langs bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen om de hele collectie van Cluse op uw gemak te bewonderen en te passen, wij helpen u graag!

Categorie: Tags: , ,

Product Description

Product: Garmin Forerunner® 35 Black
Modelnummer: 010-01689-10
Kleur kast: Zwart
Diameter kast: 23.5
Materiaal band: Siliconen
Breedte band:  13.3 mm
Sluiting: Snelsluiting

Bekijk ook onze andere Cluse horloges en bezoek onze gezellige winkels in Coevorden en Emmen. Wolters Juweliers Coevorden is officieel verkooppunt van Garmin horloges.