1216319 Ebel Wave Lady Horloge

EBEL WAVE GRANDE 1216319

4.300,00

Model: 1216319

Dit Ebel Wave Grande horloge is een elegante luxe dameshorloge met een diameter van 35 mm in roestvrij staal met 18 karaat goud. Dit prachtige model is afgewerkt met zowel diamanten op de kast als op de wijzerplaat!

Het horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat met goudkleurige indexen en wijzers. En het krasvrije saffierglas aan de bovenzijde is behandeld met een anti-reflectiecoating, waardoor het horloge prettig afleesbaar wordt.

De band maakt dit chique dameshorloge nog exclusiever, want deze is deels geborsteld, deels gepolijst, wat voor een zeer ingetogen effect zorgt. De golfvormige schakels zijn afgeleid van de golven van de zee: de waves. De band heeft een mooie afgewerkte vouwsluiting en een zachte, soepele pasvorm.

Het Ebel Wave Grande horloge is waterbestendig tot 50 meter.

Kom langs in onze winkel in Coevorden of Emmen om dit prachtige Ebel Wave Grande horloge op uw gemak te bewonderen, wij helpen u graag!

Maak nu gebruik van onze inruilactie:  ruil uw oude Ebel horloge in en krijg tot €1.000,- korting op de aanschaf van een nieuwe Ebel horloge.

Categorie:

Product Description

Al sinds 1911 symboliseren EBEL horloges
pure perfectie en een passie voor design.
Elegantie en harmonieuze lijnen zijn de
belangrijkste kenmerken van de EBEL
horloges, die op elke plek en op elk tijdstip
tot hun recht komen.

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel
erkent dealer van EBEL horloges. Onze collectie
horloges is groot en we hebben veel EBEL
horloge modellen op voorraad.